پسر من هم همین طوری میشد لباش کبود میشد و من فقط صورتش آب میپاشیدم تا خوب بشه ،ولی یه بار تو تلویزیون یه دکتر گفت که بچه ها خیلی باهوشن و با این کار فقط میخوان جلب توجه کنن پس پدر و مادر باید زمانی که بچه میخواد ریسه بره بهش بی توجهی کنن من شخصا سریع پشتم رو بهش میکردم و واقعا از سرش افتاد ، در عین بی توجهی کاملا حواستون بهش باشه جوری که خودش متوجه نشه ، انشالله از سرش میافته
من دحترم نوزاد بود اینطوری بود اون که ریسه میرفت من اینور خودم از ترس ریسه میرفتم . بعد سه چهار ماه روش کم شد دید این مامانه فایده ای نیست ازش یکی میخواد خودشو جمع کنه
پسر منم اینجوری بود تا اینکه یه بار کامل رفت تو اغما بدنش شل شد افتاد فقط چشاشو میچرخوند خیلی صحنه بدی بود خیلی خداروشکر بعد نیم ساعت در اومد از اون حال انقد دیگه ادم جم شدن و امبولانس اومد از جیغ منه که دکتر گفت اگه زود در نمی اومد ممکن بود اکسیژن به مغزش نرسه الان بهتر شده نمیزارم ریسه بره این حالات معمولا از چهار پنج سالگی از بین میرن
سعی کن اینجور مواقعه اطرافشو خلوت کنی دراز بکشه تو صورتش جیغ نزن و نترش چون متوجه میشه بیشتر میترسه ابم نپاش تو صورتش که بهش شوک وارد شه با ارامش باهاش حرف بزن و بغلش کن