2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دلدردیو هرکاری کنی ساکت نمیشه 😢😢

اخی عزیزم.... خدا کمکت کنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

پسر من هم همین طوری میشد لباش کبود میشد و من فقط صورتش آب میپاشیدم تا خوب بشه ،ولی یه بار تو تلویزیون یه دکتر گفت که بچه ها خیلی باهوشن و با این کار فقط میخوان جلب توجه کنن پس پدر و مادر باید زمانی که بچه میخواد ریسه بره بهش بی توجهی کنن من شخصا سریع پشتم رو بهش میکردم و واقعا از سرش افتاد ، در عین بی توجهی کاملا حواستون بهش باشه جوری که خودش متوجه نشه ، انشالله از سرش میافته   

پسر منم اینجوری بود تا اینکه یه بار کامل رفت تو اغما بدنش شل شد افتاد فقط چشاشو میچرخوند خیلی صحنه بدی بود خیلی خداروشکر بعد نیم ساعت در اومد از اون حال انقد دیگه ادم جم شدن و امبولانس اومد از جیغ منه که دکتر گفت اگه زود در نمی اومد ممکن بود اکسیژن به مغزش نرسه الان بهتر شده نمیزارم ریسه بره این حالات معمولا از چهار پنج سالگی از بین میرن

هعی روزگار پشمالو ؛)

سعی کن اینجور مواقعه اطرافشو خلوت کنی دراز بکشه تو صورتش جیغ نزن و نترش چون متوجه میشه بیشتر میترسه ابم نپاش تو صورتش که بهش شوک وارد شه با ارامش باهاش حرف بزن و بغلش کن

هعی روزگار پشمالو ؛)