2777
2789
عنوان

رنگ اتاق نی نی

229 بازدید | 25 پست

من دیروز رفتم آنومالی گفتن نی نی پسره.حالا میخام اتاقش رو رنگ کنم تا الان هم سقف رو زدیم اما دیوارها رو نمیدونم چه رنگی کنم...شما چی پیشنهاد میدید؟

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

یه رنگی بزن که بچه توش انرژی بگیره . مثل زرد. لیمویی . سبزکمرنگ 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیب خاکستری و آبی!  یا خاکستری و زرد... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها الان همه  اتاقاشون  سفیده یکدست . بچه انرزی داره کوچیک . باید اتاقش رنگی باشه . نه یه اتاق یدست و یکنواخت

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
دیواری که تختش قرار میگیره ابی بقیه دیولرها سفید ضمنا دارید رنگ امیزی میکنید خودتون تو خونه نباشید

آره اتفاقا باید از خونه برم 

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

واقعا رنگای خنثی و کدر و یکدست به نظر من برای بچه نیست 

گلم آبی و سفید بزن همه ی وسایل های سیسمونیش هم آبی و سفید بخر

ولی اگه میتونی کاغذ دیواری کن براش

کاغذ دیواری سفید و آبی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤