2777
2789
عنوان

دروغ

191 بازدید | 9 پست

بچه ها من سر اينكه دروغ و راست به من بگن خيلي حساسم بيشترم نامزدم،بعد يه بار گفت عمرم از مسافرت اومده پيره توام كع مريضي من برم يه سر بزنم بهشو بيام من گفتم برو ولي انچنان راضي نبودم،بعد فهميد كه من اگه بره دعواش ميكنم گفت نرفتم و اينا منتم ميزارشت كه به خاطرت نرفتم،حالا امروزخواهرش دهنش در رفت گفت اونروز كه سر پايي اومد خونه عمو اينا و رفت،البته نميدونست من نميدونم،خلاصه نميدونم چيكار كنم بهش بگم چرا دروغ ميگي يا نه!!!چون ميترسم بره به خواهرشينام بگه انوقت اونام به من هيچي نگن

عزیزم‌منم مشگل تورو داشتم وقتی زیاد به همسرت گیر بدی مطمعن باش بازم دروغ میگه 

الان ک میشینم فک میکنم میگم چرا الکی بهش گیر میدادم البته گیر دادنای من دلیل داشت ولی خب فایده نداشت 

شما م بهش گیر نده الکی اگ مشکلی نداره شوهرت 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

نمیدونم چی بگم.از یه طرف حرف شما ممکنه بشه از یه طرف دیگه ممکنه خدای نکرده حرفه ای بشه و دروغای بزرگتر بگه

اگه تکرار نکرد به روش نیار به نظرم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدایی ازم پرسید منو میبینی یاد چی میوفتی عشقم؟منم گفتم کروکدیل صورتی مایل به بنفش الان باهام قهر کرده.خب من سرنتیپیتی منطورم بود اونکه خوشگله😑😔😔

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

وقتی از عکس العملت در برابر راستگویی میترسه خب مجبوره دروغ بگه دیگه. 

وقتی میخواد بره خونه عموش شما دوست نداری بره باید دلیل قانع کننده واسه عدم تمایلت بیاری . احتمالا دلش خواسته بره و دلیل شما واسه نرفتن قانعش نکرده . 

یکی از دلایل دروغ گفتن آدما اینه که از عکس العمل طرف مقابلشون میترسن

بعضي وقتا ما خودمون باعث ميشيم طرفمون بهمون دروغ بگه بعدم ميگيم از دروغ بيزاريم

خب شما چرا انقدر بهش سخت ميگيري كه مجبور شه يواشكي بره بعدم ازاون بدتر كه به خانوادش بسپره بهت دروغ بگن

شما سعي كن كمتر سخت بگيري 

همسرم دنياى من👫