2777
2789
عنوان

درد و دل...

186 بازدید | 19 پست

خیلی دلم گرفته دوتا خواهر دارم یه دوره ای سه تامون نامزد بودیم بزرگه همین چند ماه پیش عروسی کرد و رفت منو این یکی خواهرمیم...اونا همش میرن بیرون خرید میرن تفریح میرن اما ما هیچ جا نمیریم دوماهه حتی خونشون هم نبرده منو فقط خودش هفته ای یه بار میاد خونه ی ما که همه جمع ان و اینقد شلوغه اصلا نمیشه باهم دو کلمه حرف بزنیم...دیروز مادرش میگفت چرا نمیای اینجا گفتم اگه نامزدم وقت کنه میام بهش دیشب گفتم مامان فکر میکنه من دوست ندارم بیام فردا تعطیله تونستی بیا...اما بهونه آورد ...خیلب ناراحت شدم حس خیلی بدیه...حالا امروز میگه فردا میام دنبالت منم گفتم فردا مهمون داریم نمیام...به جاش خواهرم و نامزدم رفتن...خوشحالم که خوشحالن اما با دیدنشون برت خودم ناراحت میشم...

خب شما برو خونشون بگو بیا بریم بیرون تفریح

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم حستو تجربه شوداشتم با این تفاوت ک من پدربزرگم نمیذاشت هموببینیم ویکم سختگیری میکرد.دقیقا همین حستوبه نامزدت بگوالبته اگه میدونی اوضاع بدترنمیشه.نه بادعوا با آرامش

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
از نامزدم که باعث شده من حتی به خواهرم حسودی کنم... 

نامزدو میشه درست کرد ولی مرداااا هیجوقت درست بشد نیستن بخدااا ولش کن چرااا اتقدر گیره نامزدتونین خودتون بیرون برین بچرخین خوش بگذرونین

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

دركت ميكنم عزيزم😔مگه شغله شوهرتون چيه؟شايدچيزي ميدونه ازخانوادش كه شمارونميبره اونجا،،شوهرمنووشوهرخواهرمم دقيقااينجوري بودن توي نامزدي ياالان چيزي ازخانوادشون نميگفتن ولي وقتي مارونميبردن يعني جاي مااونجانبوده،الان چندوقته شوهرم دخترمودوست نداره ببره ميفهمم كه رفتاري كردن كه ناراحت شده ولي واسم مهم نيست به روي خودم نميارم

درک میکنم حستو تجربه شوداشتم با این تفاوت ک من پدربزرگم نمیذاشت هموببینیم ویکم سختگیری میکرد.دقیقا ه ...

میدونی وقتی یکی هست نمیزاره حداقل میگی بابابزرگم.نمیزاره (البته اینم خیلی سخته ها) اما وقتی خودش نمیاد انگار براش اهمیت نداری...

دركت ميكنم عزيزم😔مگه شغله شوهرتون چيه؟شايدچيزي ميدونه ازخانوادش كه شمارونميبره اونجا،،شوهرمنووشوهرخ ...

سربازه تو کفش فروشی کار میکنه فعلا.. خب خونشون نریم بیاد بریم بیرون... یا حداقل بهم بگه وقتی میپیچونه حس بدی به آدم دست میده

میدونی وقتی یکی هست نمیزاره حداقل میگی بابابزرگم.نمیزاره (البته اینم خیلی سخته ها) اما وقتی خودش نمی ...

درک میکنم کاملا.حس بدیه میفهمم.ولی انقدتوبگوبیابریم بیرون بریم فلان جاک عادت کنه به وقت گذروندن باتو.نذارش توحال خودش.

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

یه مدت بهش پیام نده تا بهت بگه چته توهم بهش بگو ک ازاین موضوع ناراحتی بگو دوس دارم دوران نامزدیمون خوب باشه خاطره داشت باشیم 

❤شدین همه دنیام ❤همسرم❤پسرم❤
نامزدو میشه درست کرد ولی مرداااا هیجوقت درست بشد نیستن بخدااا ولش کن چرااا اتقدر گیره نامزدتونین خود ...

خب این حس اهمیت داشتن خیلی مهمه به خدا این رفتارو من باهاش بکنم دیوونه میشه

سربازه تو کفش فروشی کار میکنه فعلا.. خب خونشون نریم بیاد بریم بیرون... یا حداقل بهم بگه وقتی میپیچون ...

همین حرفاروبه خودش بزن.بگودوسدارم وقت بیشتری روکنارهم باشیم میدونم کارت سخته سرت شلوغه ولی یه وقتی هم برای باهم بودنمون بذاراینجوری منوخیلی خوشحال میکنی.بذاربفهمه ک توازچی ناراحای وباچی حالت خوب میشه.عین همین حرفاروبزن انشاءالله ک نتیجه بگیری