2777
2789
عنوان

سونو

680 بازدید | 8 پست

بچه ها من تاپیک زدم کسی جوابمو نداد. میشه ب من بگید بعد از ازمایش تحمل گلوکز ک تو 27 هفته انجام میشه، سونو و ازمایش بعدی چیه و تو چن هفته س؟؟!!

کنار تو درگیر آرامشم . . .

۳۲هفته میری سونو

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تو۳۰هفته یک سونوانجام دادم.تو۳۵هفته دوتاسونوباهم.اگه اضافه وزن وورم خیلی داشته باشی ازمایش دفع پر ...

اره اضافه وزن ک خیلی دارم. ازمایش دفع پروتئین تو 30 هفته س؟

من توهفت ماه دادم وزنم تویک ماه۵کیلواضافه شده بود.که خداروشکرج ازمنفی بود.

منم اضافه وزنم خیلی زیاده ولی خب دلیلش زیاد خوردنه بنظرم. خیلی خیلی اشتهام زیاد شده و مدام در حال غذاخوردنم 😢

چ چیزی بررسی میشه؟ قد و وزن جنین؟

اره گلم وضعیت جفت و وزن و .....

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
منم اضافه وزنم خیلی زیاده ولی خب دلیلش زیاد خوردنه بنظرم. خیلی خیلی اشتهام زیاد شده و مدام در حال غذ ...

اشکال نداره ولی چیزای مقوی بیشتربخور مث مویز اجیل تخم مرغ بادام هندی وزمینی خام...تانینی تپلی بشه

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز