2777
2789
عنوان

عکس 😍 عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11637 بازدید | 410 پست
اسکات لانگ  البته اگ بتونی با دمبل بزنی بهتره نحوه ی صحیح حرکتو ازاینترنت دان کن  درست ...

مرسی عزیزم. چند وقته جواب میده. بعضی وقتا به سرم میزنه برم چربی تزریق کنم

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیگه واقعانبایدباشه ن اینکه باشه ونخوری من الان نیست مجبورم تحمل کنم😄

وای توروخدا ببخش انقدر حس بدی دارما الان دلم میخواد به فامیل های مدیرعاملمون که مشهد هستن زنگ بزنم بگم یه جوری پیتزا پیدا کنن برای شما بیارن 

کاش خودم میتونستم درست کنم بیارم براتون 😭

ورزش بدنسازی  برنامه و دوره دارم دیگه عزیزم شما حرفه ایی ورزش میکنی؟

حرفه ای نه .بیشتربرای لاغری شکم و پهلو وپرترشدن پایین تنه باشگاه میرم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
عکس گذاشتی؟😒😒😒😒😒

عکس پسرم بود😁😁

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مگه عکس گذاشتی😭😭😭😭

خخخ عکس پسرمو گذاشتم

مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بنظر باید توپر باشی که. اگر میتونی بری باشگاه برو باوزنه ک کار کنی پاهات رو میاد

به هر حال ممنون از وقتی که گذاشتی😍😍

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
😂😂

رو آب بخندی😁😁😁😁