2777
2789
عنوان

خواب من

144 بازدید | 13 پست

من یه ظاهر امروزی دارم ولی بقیه کارام سرجاشه نماز ...دیشب خواب دیدم که چادر سرمه و خیلی با حجاب بودم صورتم بدون ارایش یه جور خواصی بود انگار نور داشت  بنظرتو تعبیرش اینه که من چادری بشم بهتره یا معنیه دیگه ای داره

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

چادر یعنی شوهر میکنی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

این دیگه به خودتون و حال دلتون بر میگرده. صرفا چون خواب دبدید چادری نشید ( به نظر من البته) مگر اینکه واقعا چادر رو دوست داشته باشید

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزبگم منم چادرنمی پوشم خودمم خیلی دلم میخوادولی نمیتونم نگهش دارم چن بارهم مثل توخواب دیدم حتی یکی بهم گفت چادرتوبپوش!

برای سلامتی نی نی تودلم دعاکنید🙏               عزیزم بی صبرانه منتظرتیم😊😍👪
یه چیزبگم منم چادرنمی پوشم خودمم خیلی دلم میخوادولی نمیتونم نگهش دارم چن بارهم مثل توخواب دیدم حتی ی ...

به نظرم این یعنی که خیلی خدا دوست داره وکسی که بهت گفتشو یادته ؟ حتما میخواسته خدا ایمانت قوی بشه چون بهت گفتن سرت کن ،اما من خودم سرم کرده بودم وتوی اینه به خودم نگاه میکردم 

آره توخواب یه خانومی بودکنارحوض نشسته بود بهم گف!

حتما حضرت فاطمه زهرا بودن بنظرم بی توجهی نکن به خوابت

آره خودمم همین فکروکردم من مدام باخودم سرجنگ دارم نمیتونم بپوشم

اینم بگم که من بیرون اصلاشلوارتنگ نمی پوشم مانتوهامم بلندموهامم اصلابیرون نمیزارم آرایش هم فقط کرم میزنم دوست ندارم مثل امروزی هاباشم ولی نمیتونم چادربپوشم توسرما کارسخته باپالتووایناپوشیدن توگرماهم بخاطرگرمی هوا سخت میشه

آره خودمم همین فکروکردم من مدام باخودم سرجنگ دارم نمیتونم بپوشم

منم نمیدونم چیکار کنم 

اینم بگم که من بیرون اصلاشلوارتنگ نمی پوشم مانتوهامم بلندموهامم اصلابیرون نمیزارم آرایش هم فقط کرم م ...

پس حجابت خوبه 

پس حجابت خوبه 

آره همیشه رعایت میکنم شوهرمم میگه حجابت خوبه اگ دوست داری چادربپوش چون اون خیلی چادردوست داره😍

پس حجابت خوبه 

وقتی حامله بودم تمام نه ماهشوچادرمیپوشیدم وسختیشوبخاطربچم دوست داشتم نمیخواستم چشم نامحرم شکم موببینه.ولی بعدبدنیااومدنش دیگه نپوشیدم خودمم خیلی دوس دارم کاش بشه همیشه بپوشم!