سلام دوستان کسی هست مثل من تکرر ادرار شدید داشته باشه من شبا بیش تر از بیست بار میرم دستشویی ده ساله اینطوری شدم هر چقد دکتر رفتم وبهم قرص دادن بدتر شدم همه آزمایشام انجام دادم گفتن مثانه عصبی دارم ولی قرصارو خوردم بدتر شدم کسی هست مثل من باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اینجوری بودم الان خیلیییی بهترم.ببین عزیزم فقط فکر میکنی باید بری دستشویی وگرنه وقتی تازه از دستشویی اومدی که امکان نداره بازم داشته باشی.وقتی رفتی اومدی و ۵ دقیقه بعد حس کردی بازم باید بری نرو.میدونم سخته ها هی فکر نیکنی الان میترکی😅ولی تحمل کن.خیلی بهتر میشی کم کم اینجوری
مثانه عصبی خیلی شایعه باید اعصابتو آروم کنی برو ورزش و پیاده روی و یوگا قرصهتی ارامبخش کثل سرترال ...
ولی گفتن مثانه عصبی برخلاف اسمش ربطی به اعصاب نداره مثانه عصبی یعنی مثانه برای تخلیه عصب گیری نمیکنه هرچند که من فک میکنم تشخیصشون اشتباه بود چون من داروهاشو خوردم اصلن خوب نشدم
منم همینجوری بودم یعنی هرجا میرفتم باید دسشویی پیدا میکردم مخصوصا وقتی استرس داشتم دیگه وضعمخ ...
آخه اونموقع بیرون میرفتید؟ همه جا که دستشویی نیست... میشه یه کم راهنماییم کنید چیکار کنم که بتونم برم بیرون؟ من کلا انگار همش دستشویی دارم... میترسمم باردار شم بدتر شم و بعدش با این وضعیت نتونم از پس کارای بچه ام بر بیام... مثلا قبلا چند ساعت یه بار میرفتید؟