2777
2789
عنوان

شیرینی پنجره ای کیا درست کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که همیشه درست میکنم خیلی دوست دارم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
آره عزیزم هم قطره ای هست هم اونایی که پمادی و ژله ایه

من قطره ای رو گرفتم ،مایع هست  ,ولی هنوز استفاده نکردم‌ میدونی شما برا خامه باید چند قطره بریزم

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
من قطره ای رو گرفتم ،مایع هست  ,ولی هنوز استفاده نکردم‌ میدونی شما برا خامه باید چند قطره بریزم

بستگی به پررنگی و کمرنگی رنگت داره اگه سبز کمرنک میخوای مثلا دو سه تا قطره یه سبز ملیح تحویلت میده.فقط نزاری آخر کار که خامه فرم گرفت و همزن و کنار گذاشتی بهش رنگ بزنی که خامه شل و ول میشه 

همون حین کار با همزن بهش رنگو بزن تا خامه ت فرمشو از دست نده

https://www.google.com/amp/s/www.aparat.com/v/NdsIG/طرز_تهیه_شیرینی_پنجره_ای_سه_رنگ?amp?espv=1 بفر ...

مرسی خانومی.این فیلم و دیده بودم من میخواستم درست کنم گفتم رنگها قاطی میشه

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
بستگی به پررنگی و کمرنگی رنگت داره اگه سبز کمرنک میخوای مثلا دو سه تا قطره یه سبز ملیح تحویلت میده.ف ...

ممنون خوب شد گفتی ،میخواستم اخرش که فرم گرفت بزنم ،دستت درد نکنه  

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
ممنون خوب شد گفتی ،میخواستم اخرش که فرم گرفت بزنم ،دستت درد نکنه    

خواهشمیکنم گلم.💜😘برای خودم ابن بلاسرم اومد بعد که پرسیدم گفتن برای اینه که اخر کار بهش رنگ میزنی.بعدش که حین کار رنگو اضافه کردم درست شد.موفق باشی عزیزم🌹💜