سلام نی نی سایتیهای عزیزم دلم خیلی گرفته دارم دق میکنم آخه امروز باخبرشدم خواهر عزیزم سرطان پیشرفته ریه داره وچون کاری نمی شه کرد گفتند فعلا شیمی درمانی دلم می خواد فریاد بزنم. مامانم هنوز نمی دونه آخه اون داغ داره برادرم تازه فوت کرده التماس می کنم هرکسی این متنو می خونه یک صلوات برای شفای همه بیماران خواهرم بفرسته
خدا شفا بده خواهرتو و برادرتو هم رحمت کنه و دل شماو مادرتونو اروم کنه... و بهتون صبر بده
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ان شا الله ک امام حسن و حضرت محمد همه مریضا رو شفا بدن خصوصا خواهرتون.صلوات فرستادم.لطفا برای شفای مادر من و صبر داشتن ایشون درمقابل فوت برادرم دعا کنید.
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
حتما برای شفای مادر عزیزتان دعا می کنم وخدا رحمت کند برادرتان را مادر من هم برای برادرم خیلی بی تابی می کنه هنوز نمی دونه که چه بلایی دیگری به سرش أمده انشالله به خیر بگذره