2777
2789
عنوان

تولده

93 بازدید | 11 پست

بچه ها تولد شوهرم نزدیکه واقعا کلافه شدم نمیدونم تو چه سبکی بگیرم .

اگه بخوام مثل خونواده خودش باشم که کیک و یه نوع خورشت فوق فوقش ی ژله کفایت میکنه !

اما میخوام خاص باشه تولدش ...

چکار کنم به نطرتون اینایی که مینویسم زیاده ؟؟؟

سوپ شیر،کشک بادمجون،چیز کیک،ژله خرده شیشه، کارامل و سالاد و کیک تولد و یه نوع خورشت و مرع 

دوست دارم جوجه هم درست کنم همون شب دورهمیم .خوبه؟؟🤔🤔

یااینکه خیلی زیاده ایناییی که گفتم؟؟؟ قابل ذکراست که یکیشم واسه اونا درست نمیکنم بیشتر بخاطر شوهرمه و بس!

حدود ۲۱ نفریم 

سلف سرویس بزارم ؟؟ یا سفره بندازم؟؟

بچه کوچیگ زیاد دارن خیلی خونه رو کثیف میکنن طوری که زندگی نمیمونه برام . خودتون تصور کنین دیگه .

کارگر بگیرم قبل مهمونی کمکم کنه؟؟؟ 

حین تولد ام نگهش دارم برای پزیراییی؟؟خودم بشینم پیش شوهرم؟؟؟

دوس داشتم پارگ بگیرم اما هوا سرده

رستوران هم حساب کردم حددود ۵۰۰ تومن درمیاد😎بعید میدونم که از عهدش بربیام.!!!!

کمک کنیییییییین 

برای تزیین هم بادکنک و گل و گلبرگ و اینا چطوره؟؟؟؟

عزیزم همون رستوران بگیری بهتره.

چون همه این غذاهایی که میخای بپزی و پول کارگر قبل و بعد و حین مهمونی خیلی خیلی بیشتر از ۵۰۰تومن میشه پس همون بهتر رستوران باشه

تظاهر میکنم به زندگی کردن

منم همچین خیالایی هرسال دارم ولی به خاطر دعوا بعدتولد توسط خانواده شوهر اونارودعوت نمیکنم .یا دوتایی میگیریم یا خانواده خودم رو دعوت میکنم البته سوپرایز میکنم😆😆 خونه روتزیین حسابی میکنم کیک مخصوص و غذای مخصوص میپزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همون رستوران بگیری بهتره. چون همه این غذاهایی که میخای بپزی و پول کارگر قبل و بعد و حین مهمون ...

ممنون عزیزممم

رستوران خوب بگیرم ؛کادو هم باید بدم ؟؟

زشته منو رو خودنون سفارش بدیم مثلا بین کباب و مرغ یکیشو انتخاب کننن باتوجه به قینت؟؟؟

منم امسال می خواستم تولد بگیرم برای شوهرم و خانوادشو دعوت کنم ۵تا خواهر داره.به هرکدوم زنگ میزدم یه ...

آخی عزیزم چه کیفی هم‌میده 😍 خونوادگی خوتوادگی شده بود پس 😊😉

ممنون عزیزممم رستوران خوب بگیرم ؛کادو هم باید بدم ؟؟ زشته منو رو خودنون سفارش بدیم مثلا بین کباب و ...

اره دیگه کادو و کیک بایدباشه که معلوم باشه برا تولده.

نه خودت سفارش کباب بده بگو منو نیارن 

خودت هم دونوع ژله ببر بزار سرمیزت.

فکر جالبیییه 😊🤔مررررسی

فدااات.

به نظرم الان که ذوقشو داری تولد خوب بگیری قشنگ مفصل بگیر که یادشون بمونه از سال های بعدساده برگزار کن.

میتونی با یه کافی شاپم حرف بزنی چن ساعت کرایه کنی کافی شاپشو شوهرتم بعد اومدن مهمونات بگو بیاد که کلی سورپرایز بشه یادش بمونه براهمیشه😉

فدااات. به نظرم الان که ذوقشو داری تولد خوب بگیری قشنگ مفصل بگیر که یادشون بمونه از سال های بعدساده ...

آخی ارههه کافه خ دوس دارم 

ولی خونواده شون یکم سنتیه .بعید میدونم بدون شام هم قبولکننن 

چون بچه زیاده دوس ندارم باز خونم زلزله بشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز