2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من یکسال و چن ماه زدم تا بالاخره ب لطف خدا نتیجه گرفتم ناامید نشو خانومی ان شالله بحق همین شب بزوددد ...

من یه سقط داشتم دکترم گفت اگه شانس داشته باشی باردار میشی ولی نشدم من کیست هم دارم که مانع بارداریه

ناراحت نباش هرچی خیره.عجله نکن نی نی هم میاد خیالت راحت..یه چیزی هم بگما هیچوقت چیزی رو به زور از خدا نخواه...درسته لحظات و روزهای سختیه ولی هیچوقت سرد و ناشکر نشو...درسته بچه خییییلی خوبه و شیرینیه زندگیه ولی اگ خدا نبودش رو صلاح زندگیت میدونه ناراحت نباش.فعلا صبر داشته باش انشاالله جواب میگیری..

ناراحت نباش هرچی خیره.عجله نکن نی نی هم میاد خیالت راحت..یه چیزی هم بگما هیچوقت چیزی رو به زور از خد ...

یبار داد ولی زود پس گرفت تو هفته هفتم این ماه خیلی امیدوار بودم شوهرم بچه دوست داره جای بچه تو زندگیمون خالیه 💔😢😔

یکسال چهار ماه پیش سقط داشتم دکترم گفت باید زود اقدام کنم حالم خیلی بده 

نگران نباش خیلیم دیر نیس ۴ ماه .کیست هم چیز حاد و خطرناکی نیس خداروشکر.ان شالله زودی باردار بشین