zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 عنوان خانما بیاین 58 بازدید | 14 پست من جواب ازمایشمو نشون دکترم دادم گفت ویتامینD کمه چیکارکنم چی بخورم خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین 1397/08/15 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازجونم عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1686 بخور و اگه تونسی بعدش بشین تو افتاب جذبش دو برابر میشه اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
moooshi عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 672 گفت کمه و قرص نداد؟؟؟؟من کم هست روزی 1 ویتامین دی ۱۰۰۰ میخورمتاکید میکنم دُز ۱۰۰۰ خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
afsanehreza عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 2957 خب دکترت باید دی بنویسه و مقدارشو تعیین کنهبرای من دو هفته ی دونه نوشتکلا هفته ۳۰ ام هستم ۵تا دونه خوردم گفت کافیه اندر دل من درون و بیرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد بیچون باشد و جود من چون همه اوست
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 گفت کمه و قرص نداد؟؟؟؟من کم هست روزی 1 ویتامین دی ۱۰۰۰ میخورم تاکید میکنم دُز ۱۰۰۰ ن نداد خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
مریم_گلی_۳۱ عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4008 مال من کم بود پنج تا آمپول داد تو پنج ماه زدم اوکی شد 👍🏼 عدد آزمایشت چند بود؟ خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
moooshi عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 672 ن نداد عزیزم اول بگو عدد چند بود؟و اینکه اگه بهت گفتن ۵۰۰۰بخور نخوری ها چون ک بارداری .برای باردار ها روزی ۱ دُز ۱۰۰۰ مجازه خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 عزیزم اول بگو عدد چند بود؟ و اینکه اگه بهت گفتن ۵۰۰۰بخور نخوری ها چون ک بارداری .برای باردار ها روز ... نمیدونم گلم عکسشو بفرستم ؟ خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
moooshi عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 672 نمیدونم گلم عکسشو بفرستم ؟ توی برگه قسمت vitamin d3چ عددی نوشته؟ خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 توی برگه قسمت vitamin d3چ عددی نوشته؟ هستم خونه خواهرشوهرم برم خونه میفرستم برات خانمی ممنون میشم بگی خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 توی برگه قسمت vitamin d3چ عددی نوشته؟ نوشته 8.3 خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
moooshi عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 672 نوشته 8.3 آره خیلی پایینه باید از همون هفته ی ۷ بهت دارو میداد دکترت رو عوض کن ب نظر من براب من ۱۲.۲ بود چند روز دیگه میرم تو ۷ماه هنوز دارم میخورم تازه کلسیم دی هم میخورم اونوقت برای این مقدار دکتر شما هیچی نداده خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 آره خیلی پایینه باید از همون هفته ی ۷ بهت دارو میداد دکترت رو عوض کن ب نظر من براب من ... ن گفت یکی دوهفته دیگه بیا بهت دارو بدم خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
moooshi عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 672 ن گفت یکی دوهفته دیگه بیا بهت دارو بدم یکی دو هفته دیگه🤔چی بگم والا دکتره دیگه خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪