2777
2789
عنوان

حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 45 پست
حق با شماست ولی چرا به نامزدت گفتی یعنی اعتراض داشتی؟خب اونم دیده معترضی احتمالا منظورش این بوده اگه ...

اره به من میگفت توهیچ جانمیری همرنگ جماعت نمیشی منم میگفتم خب وقتی دعوتم نمیکنن چجوری همرنگ جماعت شم😕

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب راست میگه دیگه باید زنگ بزنی دعوت کنی

خب منم گفتم چطوراونا منوهیچ جانمیبرن هیچ وقت دعوت نمیکنن منم زنگ نمیزنم خودت بگوبهشون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یکبارخونمون روضه داشتیم بعدمن به نامزدم گفتم خودت بهشون بگومن زنگ نمیزنم اونم مجبورم کردزنگ بزنم خوا ...

همه نردا همینن . نامزد من اگه مراسمی باشه مجبور میکنم خودش بگه چون اخلاق خانوادش جوریه اوناهم به من زنگ نمیزنن فقط به شوهرم میگن یا مگر اینکه رودررو ببینن یادشون بیفته بگن اگه یه زمانم مجبور باشم زنگ بزنم دعوت کنم به پدرشوهرم زنگ میزنم تا مامانش بفهمه . هرچی یه عوضی داره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اره به من میگفت توهیچ جانمیری همرنگ جماعت نمیشی منم میگفتم خب وقتی دعوتم نمیکنن چجوری همرنگ جماعت شم ...

شوهرت حق نداشته اعتراض کنه تو هم خوب گفتی

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
خب منم گفتم چطوراونا منوهیچ جانمیبرن هیچ وقت دعوت نمیکنن منم زنگ نمیزنم خودت بگوبهشون

خوب وقتی یکی بیشعوره دلیل نمیشه شمام مثل اون رفتار کنی پس دیگه شما چه فرقی با اون آدم داری

💚💙💜💛

تو هم زنگ نزن خودتو کوچک نکن به اندازه غرور افراد جلوشون غرور داشته باش

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
یکبارخونمون روضه داشتیم بعدمن به نامزدم گفتم خودت بهشون بگومن زنگ نمیزنم اونم مجبورم کردزنگ بزنم خوا ...

منم همین مشکلو دارم ،خواهرشوهرم بمن زنگ نمیزنه ،منم بهش زنگ نمیزنم ،به شوهرم گفتم من زنگ نمیزنم یا خودت زنگ بزن یا اصلا زنگ نزن فرقی نداره اومدنش یا نیومدنش که‌خودش زنگ میزنه ،هر کی بمن احترام بذاره ۶برابر بعش احترام میذارم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
خوب وقتی یکی بیشعوره دلیل نمیشه شمام مثل اون رفتار کنی پس دیگه شما چه فرقی با اون آدم داری

عزیزم آدم ازبزرگترخودش یادمیگیره

نه دیگه عزیزم از قدیم گفتن ادب از که آموختی از بی ادبان  اگه توام همون کارارو بکنی توام میشی ب ...

عزیزم من نمیتونم اینقدرروشن فکرباشم😢😢😭😭😭😭😭