2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 127 پست
حالا هرجور ازدواجی نمدونم اخه من مسجد یا روضه نمیرم اما تو اجتماع هستم واقعا نمدونم. مشکل چیه

چرا هیچوقت مسجد یا روضه نمیرید؟ شاید توی یه شهر کوچک مذهبی هستید مردم فکر میکنند با اونها از این لحاظ تفاوت دارید، برای این از شما فاصله میگیرن. به هرحال این هم یه احتماله.  یا اینکه بررسی کن ببین بدخواهی نداری که پشت سرت حرف زده و خواستگارهات رو پرونده. من این دو احتمال به ذهنم رسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هیچوقت مسجد یا روضه نمیرید؟ شاید توی یه شهر کوچک مذهبی هستید مردم فکر میکنند با اونها از این لحا ...

واقعیت اینه وقت ندارم

من بزرگترین تفریح و وقت گذروندنم اینجاس

خیلی درس دارم

خیلی وقتام شهر خودم نیستم چون دانشجوام

من خیلی مذهبی عجیب نیستم اما خانوادمو ب مذهبی بودن و ابرو دار بودن میشناسن

خودمم از نظر حجاب خوبم

بدخواه ک فک نکنم.....نمیدونم

ممنونم ک نظراتت را گفتی

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
مکانیک

پس کلی همدانشکده ای پسر داری، نباید اوضاع خواستگارت انقد بد باشه. حالا یخورده رو اجتماعی بودنت کار کن و با پسرای دانشکده تون کمی ملایم تر و مهربون تر باش. حتما توشون مورد خوب پیدا میشه

پس کلی همدانشکده ای پسر داری، نباید اوضاع خواستگارت انقد بد باشه. حالا یخورده رو اجتماعی بودنت کار ک ...

واقعیت اینه ک ایتقد درسا سخت بود دوترم اول ک کسی سرشو از کتاب وقت نداشت بیرون بیاره

الانم ک با چندنفرباهم کار میکنیم ک متاهلن! 

واقعیت اینه ک ایتقد درسا سخت بود دوترم اول ک کسی سرشو از کتاب وقت نداشت بیرون بیاره الانم ک با چندن ...

همون متاهلا هم ممکنه به دوستای مجردشون معرفیت کنن نگران نباش هنوز زوده. اما کلا خیلی رو زنانگیت و قانون جذب کار کن. از این کتابای قانون جذب بگیر و بخون

همون متاهلا هم ممکنه به دوستای مجردشون معرفیت کنن نگران نباش هنوز زوده. اما کلا خیلی رو زنانگیت و قا ...

فکنم باید رو خودم کار کنم

یعنی دارم فک میکنم چندتا مشکل دارم

اول این ک قدم کوتاس ک کاریش نمبشه کرد! 

دوم اینکه زود هیجان زده مبشم و بروگرام

و سوم اینکه نه اینوریم نه اون. وری از نظر مذهبی. شاید باید ب ی سمتی باشم تا....