2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 127 پست
خيلى حس بدى بودددددد هى بابا بزرگم ميگفت اون جريانو بگم بيان ؟ بابام ميگفت نه نه بگيد نيان! هى ميگفت ...

واسه من طلسم شکست به خواهرم گفتم نذاری بابا ردش کنه ها

الان دیگه !؟      یادم باشه به این جمله نرسم😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تو شهر کوچیک ابنجور ادما کمن یا نیستن بعدم مامانم هبچوقت بکسی حاضر نیس بگه برا دخترم خاستگار بف ...

مامان منم نمیگفت که😁اما کلا اگر ازدواج سنتی منظورته باید سطح روابط تون چه خودت چه خانواده ت و گسترش بدی.بیشتر ببیننت و بشناسن و ببین چه کیس خوبی هستی

به نظرم برات واقعا معضل هست 🙂چی بگم من همه خواستگارام از فامیل دوست یا حتی دانشگاه مهمونی هرجا میرفتم داشتم من خودم زشت نیستم عادی ام قدمم بلند هست و خوب سفیدم و در مجموع خوبم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
از شخصیت پسر لحن گفتار پسر اونیکه با چشمک و شماره دادن و این کارها هست قطعا قصدش خیر نیست .

مثلا تو اینستا طرف میگه بیا آشنا شیم، اما هرکار میکنی یه کلمه نمیگه قصدش آشنایی به نیت ازدواجه. این چی؟؟؟

حساس نشو عزیزم منم ۲۷ هستم خواستگار هم دارم خانوادم راضی نمیشه اعصابمو خراب کردن 😒😐😐 ای کاش نداشت ...

اخه رو اعتماد بنفس ادم تاثیر میذاره

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
مامان منم نمیگفت که😁اما کلا اگر ازدواج سنتی منظورته باید سطح روابط تون چه خودت چه خانواده ت و گسترش ...

حالا هرجور ازدواجی

نمدونم اخه من مسجد یا روضه نمیرم

اما تو اجتماع هستم

واقعا نمدونم. مشکل چیه

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟