2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 127 پست
درسته  منظور ایشون پسرهای بی سر و پا هستن که فقط به قصد الواتی پیشنهاد دوستی میدن .

شما که پسری یه سوال دارم ازت

از کجا بفهمیم پسری که پیشنهاد دوستی میده قصدش الواتیه یا آشنایی برای ازدواج؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله ببخشيد متوجه نشدم يه لحظه

خواهش می کنم 

شما درست گفتین . خیلی ازدواجها شروعش یک آشنایی بوده . بین دو تا همکلاسی یا دو تا همکار یا دو تا فامیل .

ولی دوستی که با چشمک زدن و متلک گفتن و لودگی باشه جریانش فرق داره .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 

چون پسر خوش نام ها مادرشون براشون میرن خواستگاری شما باید برید جاهاییکه زن ها سن بالا اونجان مخصوصا اگه امامزاده ای مقبره متبرکی تو شهرتونه تو روضه ها شرکت کن راستش یه دوستی داشتم با طعنه میگفت پسرمونگل ها مادرشون میرن خواستگاری پسر عاقل ها خودشون و جالبه که با یکی از همین پسر مونگلا ازدواج کرد دوستم پرستاره و درآمد بالا داره ولی شوهرش دیپلمه و کارگره و زیاد درآمد نداره و لی تا دلتون بخواد اخلاقیات داره شوهرش

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
خب خواستم شرایط رو بگم ولی اگر دقت کنی نوشتم از نظر ظاهری خیلی اوکی هستیم ولی باطن زندگیمون بی مشکل ...

می‌دونم گلم شوخی میکنم خوشبخت باشید   

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
شما که پسری یه سوال دارم ازت از کجا بفهمیم پسری که پیشنهاد دوستی میده قصدش الواتیه یا آشنایی برای ا ...

از شخصیت پسر

لحن گفتار پسر

اونیکه با چشمک و شماره دادن و این کارها هست قطعا قصدش خیر نیست .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
من کسی م که ادعا میکنم که خیلی خواستگار داشتم که شمارش از دستم خارج ه.میدونی چرا مامانم دو تا دوست د ...

اخه تو شهر کوچیک ابنجور ادما کمن یا نیستن

بعدم مامانم هبچوقت بکسی حاضر نیس بگه برا دخترم خاستگار بفرست! 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

در حالت کلی ازدواج با یه خانوم دکتر کار راحتی نیست، باید پسر خیلی با درک و شعوری باشه که بذاره خانومش به تحقیقاتش و رشد علمیش برسه، اگر کسی اینا رو تو خودش نبینه احتمالش کمه جرات خواستگاری از خانم دکتر داشته باشه. 

اینو کاملا باهاتون موافقم،توی اطرافیان من!اصلا اصلا اصلا دختر معرفی نمیکنن !اصلا وساطت نمیکنن

ترسم داره.اما خیلی ثواب داره اینکار.یکی از خانمها مومن ه خیلی بازنشسته اموزش پرورش م هست.کلی مورد داره همیشه چه دختر چه پسر.خیلی هم وصلت جور کرده.منم همینجوری ازدواج کردم

حساس نشو عزیزم منم ۲۷ هستم خواستگار هم دارم خانوادم راضی نمیشه اعصابمو خراب کردن 😒😐😐 ای کاش نداشتم منم ک الان دارم همو دوس هم دارید خانوادم مخالفن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔