2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دانشجوی پزشکی ام و از نظر ظاهری خودم و خانواده م خیلی اوکی هستیم ولی من تا قبل از اینکه با نامزد ...

یکم از خودت تعریف میکردی خاهر  

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
شاید با رفتار خودت و خونوادت به مردم اینطور فهموندی که توقعت خیلی زیاده و شرایطت خاص

نه. خواهرم با یکی نه سربازی رفته بود نه کار داش اون زمان ازدواج کرد البته مدرکش خوب بود. و خداروشکر حالا وضعشون خوبه

ولی میخام همچین تصوری نیس

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

من کسی م که ادعا میکنم که خیلی خواستگار داشتم که شمارش از دستم خارج ه.میدونی چرا مامانم دو تا دوست داشت که کارشون معرفی دختر پسرا به هم بود.همین الانم به یکیشون هرکی رو معرفی کنی اقلا تو یه ماه ۱۰ نفر و میفرسته.۱۰ نفر واقعا قابل بررسی.به مامانت بگو با یکی مثل اینا دوست شه

کمیت خواستگار که مهم نیست ده تا خواستگار به درد نخور چه فایده ای داره به وقتش یه مورد خوب برات میا ...

من نه کمیت دارم نه کیفیت

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
بهتر خوشبحالت

چرا عزیزم 

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر