2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 127 پست
عزیزم قدکوتاه بودنت هیچ عیبی محسوب نمیشه چون سلایق متفاوته یکی قدبلنددوست داره یکی قدکوتاه...  ...

کانالشونو میتونید بهم بدید؟ 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین نمیدونم واقعا شاید اینجوری نباشه ولی حس میکنم یکم جدی و خشکی.شایدم البته دارم اشتباه میکنم.ولی کلا شما اگه داری دکتری میخونی خب مسلماا کیس هایی که برات باید بیاد باید در حد خودت باشه.این نظر من نیس اصن.ولی اگه من یه پسر بودم ترجیح میدادم با دختری که هم سطح منه ازدواج کنم واین باعث میشه موردای کمتری داشته باشی.یه کوچولوام جدی بنظر میای.طرف فکر میکنه اوه اوه خودشو گرفته

ببین نمیدونم واقعا شاید اینجوری نباشه ولی حس میکنم یکم جدی و خشکی.شایدم البته دارم اشتباه میکنم.ولی ...

شاید از پشت سیم و کامپیوتر و گوشی اینجوری بنظر بیام

البته اره من مثل هارلی شوخ و جذاب نیستم

اما اصلا خودمو نمیگیرم بهمه سلام میکنم و سعی میکنم باهمه روابط دوستانه برقرار کنم. 

ولی از توصیت ممنونم. 

ی چیزی دوستام میگن در مرحله اول خیلی خنک بنظر میرسی بعد عادی میشی(احه با صدای بلند حرف میزنمو میخندم) ولی اصلا دست خودم نیس خخخخ

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

شاید فکر میکنن ازشون سریمخصوصا از لحاظ مدرک و اینکه جواب منفی بهشون بدی😕عزیزم من خودم 22 سالمه و به چندین برابر تعداد موهای سر جودی ابوت خواستگار داشتم اما اونایی که به درد بخور بودن یعنی از لحاظ فرهنگ و شعور و شغل و اخلاق و خلاصه اینکه بخواد معیاراش عالیه باشن محدود بودن

شاید فکر میکنن ازشون سریمخصوصا از لحاظ مدرک و اینکه جواب منفی بهشون بدی😕عزیزم من خودم 22 سالمه و به ...

منظورم اینه که مهم نیست کی میاد خوایتگاریت یا چندتان بلکه این مهمه که کی میاد خواسگاریت و با معیارات جوره

ایشالله که کیس مورد نظرت در خونتونو بزنه ❤