2777
2789
عنوان

نشستن نوزاد

162 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها پسرم تو ۹ماه هست هنوز کامل نمیشینه باید خودم بنشونمش و اینکه چند دقه که بشینه تعادلش بهم میخوره باید بالشت پشت و اطرافش بزارم .سینه خیز و چهار دست وپا میره تو روروئک هم بزارمش  راه میره فقط کامل نمیشینه بنظرتون دیر شده برا نشستنش یانه خیلی هم غذا سخت میخوره بدغذاس شدیییید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلا دیر نشده دختر منم 8/5ماهشه هنوز کامل نمیشینه.اصلا نگران نباش ب وقتش میشینه

اخه اطرافیان که با پسر من بودن دیگه کامل میشینن براهمین نگران شدم ولی باز چهار دست و پا این زود رفته نسبت به اونا

نه ماهه نوزاد نیست عزیز شیرخواره

راه رفتن و چهاردست و پا به قسمتی از رشد برمیگردن که کاملا از نشستن جداست 

بنابراین چون میتونه راه بره یا چهاردست و پا دلیل نمیشه بتونه بشینه

تا جایی که من میدونم تا پایان نه ماهگی باید بتونه بنشینه بچه شما هنوز هشت ماهست یکماه و نیم دیگه وقت داره

به پزشکش گفتی؟

اخه اطرافیان که با پسر من بودن دیگه کامل میشینن براهمین نگران شدم ولی باز چهار دست و پا این زود رفته ...

اصلا مقایسه نکن.بچه منم زود سینه خیز و چهاردست و پا رفت.از هفت ماهگی هم کم کم نشست اما هنوز کامل نمیشینه.همه هم میگن دهتر 5ماهگی میشینه ولی من عین خیالم نیست

نه ماهه نوزاد نیست عزیز شیرخواره راه رفتن و چهاردست و پا به قسمتی از رشد برمیگردن که کاملا از نشستن ...

اره عزیزم حق با شماست شیرخوار

به پزشکش که نگفتم مرکز بهداشت گفت تا اخر ۹ماهگیش صبر کن

اره عزیزم حق با شماست شیرخوار به پزشکش که نگفتم مرکز بهداشت گفت تا اخر ۹ماهگیش صبر کن

نگران نباش میشینه

بعدم انگیزه نشستن نداره بشینه چکار می‌خواد بره بچرخه بازی کنه دیگه 😂