2777
2789
عنوان

ی سوال؟؟؟

130 بازدید | 18 پست

شوهرم رفت مشهد...من خیلی ناراحتم تو عقدم حتی بهم نگف بیا بریم   خودمم ک گفتم میگه من میخام برم جا هیئت تو رو نمیتونم ببرم خودم اول بهش اجازه دادم خودمم دلم‌نمیخاس برم اماالان ک رف دلم شکسته ک انقد بی معرفته بدون من رفت  با ماشین دامادشونو خواهرش رفتن جاهم داش ماشینشون میگم نگا باهمونا بهتر خوشه تا با من اصابم خورده همش گریم میگیره ی چیزی بگییییین    

ایشالا سفرای بعدی از قبل بشین توو صندوق عقب کسی نزدیکت شد جیغ بزن بگو یا با من یا سفر بی سفر

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد منم قبلا میخواست بره به زبون گفتم اره ولی خدایی دلی راضی نبودم خدا روشکر نتونست بره بدجنسم خودتونین😆😆😆

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

درکت میکنم کاااااااااااملا.مام عقد بودیم عروسی دوستش دعوت بودیم خودش رفت منو‌ نبرد ،قابل ذکره ک ما عقد بودیم خونه خودمون میخوابیدیم،نامزد جون رفت و شب سات۱۱امد منم خونه بودم آرایش کردم تیپ زدم اوووووه امد خونه فکس چسبید زمین و... 

خب میگی گفته جای تو نیست.

بابا تو عقدید سعی کن خوش بگذرونیم.

امد بهش بگو دوست داشتم بیام،دفه دیگه باید منو ببری

الهیییی بی خیال دیگه رفته دیگه. خو میگفتی من با خواهرت میمونم, شاید میبرد

من دلم نمیخاس برم از اول اما وقتی دیدم خواهرشم میخاد بره یکم هوایی شدم گفتم نگا دامادشون زنشو برد حالا این اصن ب فکر من نیس دلم گرف