2821
2789
عنوان

شبکه منو تو

352 بازدید | 30 پست

ی برنامه هست ک ساعت ۶ میذاره زن و شوهره قد کوتان میبینید خیلی جالبه بنظرم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من هرازگاهی میبینم خانمِ پزشکه فک کنم؟

اره درسته خیلی جالبه نه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

اره اخی بچه هم‌دارن 

یه بچه دیگه هم بارداره زنه فکنم

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

اره جالبه

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔

وای اره عالیه یه بچه هم گرفتن از چین واقعا موفقیت به قد و ظاهر نیست خانومه متخصص زنان و زایمان و اطفال حتی یه ماکتم شبیه سازی کرد

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اره چند قسمتشو دیدم

خیلی جالبه ی بچه از هند اوردن داره جالب ترم میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز