2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برا اینکه متوجه شی تیرویید داری باید بری ازمایش t3 و t4و tshبعد جواب ازمایشتو ببر. پیش متخصص ت ...

ممنون. پس تیرویید تنبای تخمدان میاره. بعد تین قرصی ک دکترم داده رو بخکرم؟کلومیفن منظورمه

لتروزول قویه یا کلوموفین؟

البته یه تاموکسیفنم داریم از اونا ضعیف تره اما دکتر اگه بخواد تجویز کنه برا شما به احتمال زیاد بگه از شب سوم تا شب هفتم پریود هر شب دوتا کلومیفن دو تا لتروزول با هم بخوری

خدا جونم دوست دارم
ممنون. پس تیرویید تنبای تخمدان میاره. بعد تین قرصی ک دکترم داده رو بخکرم؟کلومیفن منظورمه

نه عزیزم تیرویید تنبلی تخمدان نمیاره بلکه باعث میشه که لحاق و تخمک گزاری صورت نگیره  که منجر به بارداری نمیشه. من همه چی رحم و تخمدان هام خوب بود فقط دکترها نمیفهمیدن چرا باردار نمیشم

خدا جونم دوست دارم
هر دوتاش باهم؟ برای چی؟

چون قانونش همینه عزیزم اخه فولیکولت ریزه بازم این بر اساس تجربه زیاده منه شاید. نظر دکترت چیزه دیگه ای باسه هر چند من صد. بار بیشتر تجویز پزشک ها رو دیدم که همین بوده

خدا جونم دوست دارم
به نظرت راحت باردار میشم؟

ایشاالله که میشی عزیزم ازه من چند تا از اشناهای نزدیک یا فولیکول نداشان یا از ماله تو کوچیکتر بوده ولی با مصرف چند دوره قرص زودی باردار شدن یه کم صبوری میخواد راستی اگه قصد اقدام بذا بارداری داری از همین الان قرص فولیک اسید و شروع کن چون سه ماه قبل بارداری باید بخوری برا رشد اینده بچه

خدا جونم دوست دارم
کلومیفن با متفورمین یکیه؟؟

نه کلومیفن فولیکول سازی میکتخ میکنه و فولیکول ها رو زیاد میکنه اندازشو بالا میبره ولی متفورمین دو تا کار میکنه یکی باعث تقویت تخمدان میشه یکی برًاعث لاغری میشه چون قند بدن و مینذازه که اسه بیماران قندی هم این داذو تجویز میشه

خدا جونم دوست دارم
به نظرت چند درصد ممکنه دوقلوزایی یا خارج از رحمی باشه؟

خارج رحم به نظر من خیلی کمه چون اصلا ندیدم دوقلو زایی هم در صورتی که دو تا یا بیشتر فولیکول بالغ داشته باشی منجر میشه

خدا جونم دوست دارم