2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت نمیشه ولی من با اینکه فولیکول های بالغم خودشون ازاد میشدن ولی بازم دکترها امپول ازاد سازی فولیکول برام مینوشتن با اینکه سونو رو میدیدن که فولیکول من ازاد شده اصلا به فکر بیمار نیستن که چه بلاهای بدتری ممکته سرش بیارن چون اینا همشون هورمونی و کلی عوارض دارن در طولانی مدت که مصرف شن

خدا جونم دوست دارم
نه تا شش ماه هم قرص مصرف میکردم هم امپول hcg با اینکه فولیکول های خودم بالغ و اندازشون خوب بود ولی ه ...

عزیزم جواب منو بده. ببین من فکرکنم تیروییدارم چون زیرگلوم بقض میکنه گاهی. ولی دکترنرفتم. ازطرفی سونو گرافی تنبلی تخمدان نشون داده. قرص کلومفین هم دکتربرام نوشته. یعنی اگ تیروییدارم لازم نیست قرص  هورمونی ک دکترداده بخورم؟

من تنیلی تخمدان دارم این ماه روز 13پری رفتم سنو همش فولیکول ریز داشتم بزرگترینش 7 بود

شماره فولیکول باید حداقل از 13یا ۱۴ بالاتر باشه البته بهترینش ۱۸ تا۲۲.احتمالا شما هم باید مصرف قرص کلومیفن و لتروزول و شروع کنی بازدن امپول hcg Hmg

خدا جونم دوست دارم
عزیزم جواب منو بده. ببین من فکرکنم تیروییدارم چون زیرگلوم بقض میکنه گاهی. ولی دکترنرفتم. ازطرفی سونو ...

عزیزم برا اینکه متوجه شی تیرویید داری باید بری ازمایش t3 و t4و tshبعد جواب ازمایشتو ببر. پیش متخصص تیرویید و دکتر زنان

خدا جونم دوست دارم