2821
2789

راهش همون نهضته

خوب برن‌مستقیم خود نهضت ببینن چی میگه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا الان خيلي از شهرها نهضت دارن حتما آموزش و پرورش قسمت نهضت مراجعه كنن راهنماييش ميكنن

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن

اره بالای ۴۰ سال قبول نمیکنن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

کدوم شهری؟ من تهرانم سرای محله رایگان کلاس نهضت سوادآموزی ثبت نام میکنن شما خودت نمیتونی تو خونه بهش آموزش بدی؟به هر یه نفری که سواد یاد بدی یه مبلغی بهت میدن

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم