خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون زود رفتی سونو ساک حاملگی معمولا اونموقه ها چون تازه تشکیل شده کمی نامنظم نگران نباش 10 روز دیگه تکرار کن یا اگه خیلی نگرانی هفته بعد برو برا دیده شدن جنین خیلی زوده همون کیسه زرده کفایت میکنه دخترعموم هم دقیقا 4 هفته و نیم بود و گفته بودن ساک نامنظم الان بارداری بی خطری داره و ماه بعد زایمان میکنه
باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
همه چی نرماله سن حاملگی 6 هفته اندازه ساک حالگی 6 میلی متر فتال پل نرمال مابع ام ...
میخوام ببینم بچه پایینه؟یاجفت؟ یانه جاش خوبه؟
براز نوشتن جای جفت زوده عزیزم همه جی نرمال بچه هم جای خودش رحم و ساک حاملکی نرماله جفت هفته ها ...
مرسی گلم اخه دکترسونو گفت همه چی حوبه اما دکترکوفتی خودم گفت پایینه.
هفته۴لکه بینی داشتم که باشیاف و امپول قطع شد اما گفت شیاف روبازم بزن.پایینه
نگرانم تونتم دیدم نوشته بود حالا براجای جفت زوده امااسترس گرفتم دیروز تاحالا
شاید بخاطر لکه بینی احتمال پایین بودن جفت داده منم داشتم هفته 12 مشخص شد جفتم پایینه نگران نباش اصلا ...
توکل به خدا...شایدم همینطوره....مرسی عزیزم لطف کردی