2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

3808 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کیا تازگی گلونوسکوپی دادند وقبل کولونو چه رژیمی داشتن لطفا راهنمایی کنندو از تجربه شون بگن ممنون

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دوروز هیچ جامدی نخوری دوتا دارو میدن همش همونا بخوری

بعد از کولونو دیگه اسهال ادامه دار نمیشه؟

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
من ۷ ساله پیش کردم از یه هفته هیچی نخوردم فقط مایعات و گیوه البته یسری مسهل هم خود دکتر داده بود و ا ...

وای بعد از کولونو ادامه نداشت اسهالتون؟

یه پودری هست باید مصرف کنی چیزا مایع بخوری 

اون پودر رو شما با چه اب میوه ایی خوردین میگن خیلی بد مزه اس؟

خودشون ۵ تا بسته پودر پیدرولاکس با ی شیاف میگن بگیر از شب قبلش باید شروع کنی تا مثلا ۸ که وقته کولو روده ات تمیز باشه 

فقط خیلی باعث میشه بری سرویس بهداستی تا تخلیه شی

هیچ رژیمی هم نداره

قبل اینکه کولونو انجام بدن ی امپول میزنن حالت خوابالودگی میاره انجام میدنو میفرستنت ریکاوری 

حتنا باید همراه داشته باشی و رانندگی نکنی

اومدی خونه استراحت و خواب کافی تا اثر امپول بره

هیچ دردی هم نداره

اون پودر رو شما با چه اب میوه ایی خوردین میگن خیلی بد مزه اس؟

من خودم تجربه ندارم ولی شوهر خواهرم تا دو روز مصرف میکرد خیلی بد بود همش حالت تهوع داشت میزد زیر دلش میخواست بالا بیاره بعد یکم عسل میخورد 

خودشون ۵ تا بسته پودر پیدرولاکس با ی شیاف میگن بگیر از شب قبلش باید شروع کنی تا مثلا ۸ که وقته کولو ...

ممنونم دوستم فقط یه سوال دیگه بعد از کولونو دیگه اسهال ادامه دار نمیشه؟اخه من التهاب روده دارم میگم روده هام تحریک نشه اسهال ادامه دار بشه

عزیزم اون پودر هیچ مزه ای نداره هیچی  فقط با اناناس بهتره بخوری چون با اب خالی سخته  ولی ...

مرسی دوستم