2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست

من از 6سالگیم یادم که همیشه دنبال یه پارچه بودم رو سرم بندازم وبخونم اینقدر پیگیرش شدم تا یاد گرفتم قبل سن تکلیفمم میخوندم ، نماز راه ارتباط با حضرت حقه یعنی وقتی نمیخونی دعات بالا نمیره باز از اون بدترکسیه که یک روز میخونه یه روز نمیخونه ، هرکاری میکنیم اگه نماز بخونیم شاید خدا ببخشه چون تنهایی چیزیه که ازش نمیگذره ،امام حسین روز عاشورا نمازو رها نکرد دیگه این بهترین درسه

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی وظیفه از امام رضا خواستم نماز خون شدم

چجوری عزیزم

منم نماز میخونم ولی بعضی وقتا تبلی میکنم

چی گفتی چجوری

منم میخوام مدام بخونم

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
خدا رو شکر

ممنونم گلم واقعا خدایاشکرت

با اینکه من مدام نمیخوندم نماز ولی هروقت خوندم بعد 10 روز ب چیزی ک میخاستم رسیدم و خدا عظمتشو نشونم داده 

اینو نشونم داده ک هروقت چیزی رو ازبنده ای خواستم نشد ک نشد ب هردری زدم نشدخودم جلو بعضیا خار و خفیف کردم ولی نشد  یهو گفتم خدایا از خودت میخام خداشاهده بقران قسم دو روز بعد اتفاق افتاد

ولی الان انگار فرق کرده

اگر بگن دیگه وظیفه ای نداری نخون دیگه آرامش ندارم

انس گرفتم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
ممنونم گلم واقعا خدایاشکرت با اینکه من مدام نمیخوندم نماز ولی هروقت خوندم بعد 10 روز ب چیزی ک میخاس ...

واسه منم دعا کن

خدا ب هر کی بخاد میده.

به سراغ من اگر می آیید، نرم و آهسته بیایید.مبادا که ترک بردارد ، چینی نازک تنهایی من💔

چجوری عزیزم منم نماز میخونم ولی بعضی وقتا تبلی میکنم چی گفتی چجوری منم میخوام مدام بخونم

راستش اون موقع خیلی کم سن بودم

خیلی زورم میومد خیلی عذاب وجدان داشتم ولی نمیتونستم بخونم

اما عاشق این بودم که نمازامو بخونم دوست نداشتم از فرمان خدا سرپیچی کنم

اون موقع شنیده بودم هرکس بار اول میره مشهد هررر حاجتی داشته باشه برآورده میشه

با دل شکسته ازش خواستم با نا امیدی تمام خدارو شکر از همون موقع نماز خون شدم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
ببین گلم قبل از اینکه با شوهرم اشنا شم خیلی بدبختیا کشیدم و طلاق گرفتم تو دوران طلاق اینقد از قانون ...

چقدر  قشنگ..... برا منم سر نمازت دعا کن زندگیم درست شه از این خونه خلاص پیدا کنم 😪..... اینجا مثل جهنم شده

چشم عزیزه دلم  فقط چیه مشکلت؟ ببخش اگه ناراحت نمیشی ج بده

تو خونه پدرشوهرم زندگی می‌کنیم.... هر روز دعوا و سر وصدا میکنن.... آسایش نداریم.... از صداهاشون بچه ام روزا نمیتونه درست بخوابه خیلی عذابه😪

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز