2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری max14

110 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من روز 11 پری کیت زدم منفی بود .یعنی فقط یه خط بالا

روز 17 و 18 هر دو روز یه هاله ی کمرنگ پایین شکل گرفت که یعنی نزدیکه.

الان داشتم تاپیک های دیگران رو میخوندم همه میگفتند کیت مکس 14 اصلا خوب نیست و کیت با کیفیت تر بخرید؟

درسته؟

یعنی ممکنه اشتباه نشون بده ؟ چه مارکی خوبه؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

منم از همین مارک استفاده میکنم. دارو خونه میرم میگم کیت، همینو میدن!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از همین مارک استفاده میکنم. دارو خونه میرم میگم کیت، همینو میدن!

الان داشتم تاپیکا رو میخوندم همه میگفتند مزخرفه.

وای من خیلی برام مهمه شوهرم میخواد بره مسافرت اگ ندونم تخمک گذاریم چه روزیه این ماه رو از دست میدم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من از همین  کیت استفاده کردم برای اطمینان کیتای دیگه هم باهاش استفاده کردم فرقی نداشتن تو همشون ...

مطمئنی؟

آخه واسه من روز 17 و 18 هر دو روز هاله صورتی انداخت به نظرت بعدی رو کی بزنم؟

مطمئنی؟ آخه واسه من روز 17 و 18 هر دو روز هاله صورتی انداخت به نظرت بعدی رو کی بزنم؟

خوب برای چی اینقد دیر زدی به نظر من اون دوتا هاله صورتی یعنی شما داری از روزهای تخمک گذاری دور میشین. پریودیت فاصله اش چند روزه است؟

من از همین  کیت استفاده کردم برای اطمینان کیتای دیگه هم باهاش استفاده کردم فرقی نداشتن تو همشون ...

اینم تاپیکش :

https://www.ninisite.com/discussion/topic/408473/به-غیر-از-کیت-مکس-14-چه-کیت-دیگه-ای-خوبو-دقیقه-کمک-کنین-لطفا

خوب برای چی اینقد دیر زدی به نظر من اون دوتا هاله صورتی یعنی شما داری از روزهای تخمک گذاری دور میشین ...

38 روزه است.

نه آخه روز 16 زدم منفی بود

17 هاله صورتی 

18 هاله صورتی دقیق مثل دیروزش

38 روزه است. نه آخه روز 16 زدم منفی بود 17 هاله صورتی  18 هاله صورتی دقیق مثل دیروزش

اهان .برای من یک ماه ۳۰ روزه یک ماه ۲۸ روزه بود ولی همیشه روز ۱۶ پریودی مثبت میشد.از رو توضیح روش نگاه کن هر روز پشت سر هم استفاده کن تا دستت بیاد.وقتی هاله مینداخت برای من ۲ تا ۳ روز بعدش مثبت میشد

اهان .برای من یک ماه ۳۰ روزه یک ماه ۲۸ روزه بود ولی همیشه روز ۱۶ پریودی مثبت میشد.از رو توضیح روش نگ ...

مرسی عزیزم پس مارکش مهم نیست؟

واسه من دیروز که دوشنبه بود هاله انداخت چهارشنبه انشالله پر رنگ میشه درسته؟ یعنی روز بیستم پری ام.