حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 عنوان درد دلم 467 بازدید | 9 پست شوهرم برای چندمین بار داره میره مصاحبه برای کار الان4 ماهه بیکارهخانما با دلای پاکتون دعا کنید ایشالا خدا هر چی به صلاحمونه جلو پامون قرار بدهواقعا موندم خودم اوضاع اقتصادی خرابه جایی که قبلا بود حقوقشو ندادن دیگه پس اندازمون هم داره تموم میشه قسط داریمدعا کنید فقط دعا بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت 1397/08/15 | 11:17 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15115 خدای مهربون کمک میکنه و امروز با خبرای خوب میاد خونه☺ حال متکلم از کلامش پیداست
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5406 الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمالهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمالهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمالهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمالهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 خدای مهربون کمک میکنه و امروز با خبرای خوب میاد خونه☺ ممنونم ایشالا خدا خیر بهت بده بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم الهم صل علی محمد و ال ... برای حاجتت صلوات فرستادمایشالا درست میشه.خدا حواسش به همه هست بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5406 برای حاجتت صلوات فرستادم ایشالا درست میشه.خدا حواسش به همه هست مرسی گلم 😘انشالله خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 خدای مهربون کمک میکنه و امروز با خبرای خوب میاد خونه☺ خدا خیلی دوست داره اخه دعایی که کردی براورده شد و شوهرم مشغول کار شدممنونم دوستم ایشالا خدا بهت خیر بده بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
حس_ششمم_من مدیر استارتر عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2852 مرسی گلم 😘انشالله ممنونم بابت دعاهات شوهرم تو همون جا قبول شد ایشالا خدا حاجت شمارو بده بدون خدا خیلی دوست داره که دست رد به حرفت نزده بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
فرشته_صورتی عضویت: 1395/05/14 تعداد پست: 15115 خدا خیلی دوست داره اخه دعایی که کردی براورده شد و شوهرم مشغول کار شد ممنونم دوستم ایشالا خدا بهت خی ... خیلی خوشحال شدم براتون برکت و خوشبختی و اسایش ارزو میکنم حال متکلم از کلامش پیداست
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5406 ممنونم بابت دعاهات شوهرم تو همون جا قبول شد ایشالا خدا حاجت شمارو بده بدون خدا خیلی دوست داره ... خیلیییی خوشحال شدم عزیزممم خبر خوبی بود برام 😍😍 خداروشکر 🙏🏻 انشالله موفق و خوشبخت بشی سالیان سال خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند