2777
2789
عنوان

درد دلم

467 بازدید | 9 پست

شوهرم برای چندمین بار داره میره مصاحبه برای کار الان4 ماهه بیکاره

خانما با دلای پاکتون دعا کنید ایشالا خدا هر چی به صلاحمونه جلو پامون قرار بده

واقعا موندم خودم 

اوضاع اقتصادی خرابه جایی که قبلا بود حقوقشو ندادن 

دیگه پس اندازمون هم داره تموم میشه قسط داریم

دعا کنید فقط دعا

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدای مهربون  کمک میکنه و امروز با خبرای خوب میاد خونه☺

ممنونم ایشالا خدا خیر بهت بده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم الهم صل علی محمد و ال ...

برای حاجتت صلوات فرستادم

ایشالا درست میشه.خدا حواسش به همه هست

خدای مهربون  کمک میکنه و امروز با خبرای خوب میاد خونه☺

خدا خیلی دوست داره اخه دعایی که کردی براورده شد و شوهرم مشغول کار شد

ممنونم دوستم ایشالا خدا بهت خیر بده

مرسی گلم 😘انشالله

ممنونم  بابت دعاهات شوهرم تو همون جا قبول شد ایشالا خدا حاجت شمارو بده بدون خدا خیلی دوست داره که دست رد به حرفت نزده

ممنونم  بابت دعاهات شوهرم تو همون جا قبول شد ایشالا خدا حاجت شمارو بده بدون خدا خیلی دوست داره ...

خیلیییی خوشحال شدم عزیزممم خبر خوبی بود برام 😍😍 خداروشکر 🙏🏻 انشالله موفق و خوشبخت بشی سالیان سال

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند