2777
2789
عنوان

خانوم گلای اصفهانی میشه بیاین

2107 بازدید | 8 پست

آرایشگاه عالی واسه عروسی میخوام اصفهان،جدیدا عروس خیلی خوشگل کجا دیدین رفته باشه کجا رو توصیه میکنید؟خیلی مهمه خواهشا صادقانه جواب بدین عروس بسیار حساس تشریف دارن

راستی خودمم اقوام درجه یک عروسم وخیلی برام مهمه عالی بشم به خودمم پیشنهاد بدین لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهسا یزدانفر  ندا دهقان مریم تقدسی نگار صمدپور  شیدا زرگریان من اینا رو خیلی دوست دار ...

ممنونم سمیه جان،آخه دوس دارم یجای مطمءن برم.نه از اینا که گاهی خوب درست میکنن گاهی بد یجورایی شانسیه کارشون

ممنونم سمیه جان،آخه دوس دارم یجای مطمءن برم.نه از اینا که گاهی خوب درست میکنن گاهی بد یجورایی شانسیه ...

ندا دهقان من تاحالا عروس زشت ندیدم ازش ولی همشون یه شکل میشن فکر کنم محفلی هم انجام نمیده 

فدات عزیزم ان شالله که عالی بشید هر دو 

من که خودم رفتم اهورا خیلی بد بود. اصلا برام وقت نذاشت    به دلم مونده

ندا دهقان من تاحالا عروس زشت ندیدم ازش ولی همشون یه شکل میشن فکر کنم محفلی هم انجام نمیده  فدا ...

قربونت برم مرسی.

وای جدی؟اهورا رو خیلی تعریف میکنن که😕

واسه همین میگم گیج شدم

مثلا تقدسی یه عروس درست کرده بود ۴ تومن اصلا خوب نبود مدلش قدیمی بود و خوشگلم نشده بود

تازه تمام جوشاشم پیدا بود😏

جوشا رو که حتما یک ماه قبلش باید رفت پاکسازی یا تو خونه ماسک درست کنی و تونر این چیزا بذاری ارایشگر کار خاصی نمیتونه براش بکنه

نه خیر نبینه اهورا دیر اومد هول هولی من و درست کرد و گریمم که اصلا نکرده بدو انگار با این که تو قراردادمون بود منم دوساعت فیلمبردارم و شوهرم منتظر بودن خودم استرس گرفته بودم اصلا اونجا حواسم نبود تو تمام عکسام هم ارایشم خیلی بده 

ولی شینیون و رنگ موش خیلی عالیه