2777
2789
عنوان

سیسمونی مشهد

13420 بازدید | 25 پست

با این اوضاع گرونی یه جایی رو پیشنهاد بدین تو مشهد که سیسمونیا ارزون تر از جاهای دیگه باشه و تنوع هم زیاد باشه توش

تاکید میکنم پاساژای گرون رو معرفی نکنین ک خودم سر زدم مخم سوت کشیده😣

من از فردوسی خرید کردم

آمریکا امروز پانزده تریلیون دلار بدهکار است؛ رقم، رقمی افسانه‌ای است؛ پانزده تریلیون دلار بدهکاری آمریکا است! قریب به هشتصد میلیارد دلار کسر بودجه‌ی  است در همین سال جاری؛ یعنی این‌ها درواقع عقب‌ماندگی‌های اقتصادی است. حالا با زرق‌وبرق، با شعار، با حرفهای گوناگون، با ظاهرسازی‌ها روی اینها را می‌پوشانند امّا واقعیّت‌های آمریکا این است؛ این قدرت سخت آمریکا است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از پاساژ فردوسی خریدم ...

و از خانه کودک چهارراه آزادشهر..

و اگه اینجا بری هم خوبه :چهارراه ۳۵ مطری مطهری جنوبی یه خیابون هست همش سیسمونیه...

من روروعک از اونجا ۲۲۰ خریدم جججفت همون با همون مارک پاشاژ فردوسی ۳۰۰ میداد

😍😍خدایا شکرت😍😍
چقدرگرونی شده مگه؟من که استراحتم بیرون نرفتم.فکرکنم برم مثل اصحاب کهف میشم

خب به هر حال گرونیه دیگه الان هر مغازه ام هر جور دلش میخواد با قیمت دلخواه جنسشو میفروشه دنیال یه مغازه ی منصف میگردم 

تازه ترامپم تحریمای جدیدی گذاشته فک کنم بدتر شه اوضاع😢

برا تابلو های سیسمونی تونم به من میتونی سفارش بدی عزیزم منم مشهدم💕 

اینم ی نمونه از کار کودکم اینم پیج اینستام میتونی بقیه کارارو ببینی😍 Elahe_mhm.painting 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓