2777
2789
عنوان

مهمون

306 بازدید | 15 پست

دیروز نزدیکای ظهر همسرم گفت،خواهرش ازشهرستان میاد،،اما گفت سه شنبه شب،ینی امشب،بعد ،ظهر یهو گفت فردا میاد و ی راست میاد اینجا،بعد نماز شب گفت صبح ساعت ۵ میرسه،منم فوبیای مهمون اینجوری دارم،دوست دارم از قبل خبر بدن و همه چی انکارد شده باشه،

اول پرسیدم پ ۴ شنبه میان ک گفت ن ،منم تند تند کارامو داشتم میکزدم،لباس و تمیزکاری،ناهار  خوردیم خوابید،تا نماز شب،منم نمیتونستم کاری کنم،چون سر صدا میشد بیدار میشد،،شبم باید جایی میرفتیم و ۱۱ونیک رسیدیم منم تند تند بقیه کارا داشتم انجل میدادم ک یهو ناراحت شد و گفت نمیخواد جمع کنی،بیا بخواب گفتم،عهد ابجی صبح زود میاد اینا همینجور بهم ریخته،ک خلاصه با نا حتی رفت خوابید و منم بکم مرتب کودک و رفتم دراز کشیدم،اما اصلا خوایم نبرد،وقت نماز صبح بقیه ش رو مرتب کردم،و صبح ک میخواست بره گفتم ابجی کی کیا،گفت نمیاد،گفتم چرااااا،چی بهش گفتی؟گفت هیچی،گفتم پ الکی نمیخواد بیاد،دم در گفتم پ زنگ بزن حتما بیاد منتظرم،متوجه نشدم چی گفت،بهش زنگ زدم گفتم متوجه نشدم صدات نیومد،گفت هیچی برو بخواب خیالت راحت،گفتم چ حرفیه ک میزنی،من مگه گفتم نیان فقط داشتم کارامو میکردم،

پرو پرومیگه  پ روزا چیکار میکنی،،حالا میبینه همیشههههه خونه مرتب و تمیز،خلاصه ک کنسل کرده و معلوم نیس چیاگفته؟منم  گفتمان میزنم بیاد،گفت ن لازم نکرده

حالا نمیدونم چجور باهاش برخورد کنم بخاطر این رفتارش

حتی من تو تدارک ناهار و دسر و اینجور چیزا بودم و مواد سالاد،ک میگه تو گفتی تو نیستی نیاد،،گفتم من کی گفتم ؟؟فقط اولی گفتی فردا میاد تعجب کردم ک نیستی و میخواد بیاد

شرمنده ،طولانی شد،اخه اکثرا تو تاپیک میگن چرا میچکونی،منم یجا گذاشتم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

ب شدتم پررو هس،این سوال ب ذهنم از ترسم خطور کرد،ک نیستی میخوان بیان،اخه قرار بیاد ببینه چی دارم،با دقت ببینه و بعد کلی تیکه بندازه و منو بهم بریزه،

هم ک گفتم بعد نره حرف الکی بردار ،بگذار کنه پیش بقیه،خودش باشه ک بعد نگن من فلان گفتم،چون حرفارو اونجور ک دلشون میخواد میرسونه این طرف اون طرف

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خواهرشوهر میگی آبجی 😕😑چقد پیگیری.ولشون کن اعصاب اضافه داری 

اره🙈اخه الکی قهر کرده

بدم میاد ب ۸اگر دیگران قهر کنه

اخلاقش مث بچه ها سر هر چیزی قهر میکنه،

حالا باز تا چند وقت تو قیافست و گیر دادن الکی

ولش کن عزیز من  میگه خواهرم داره میاد و طبیعیه شما هم به فکر تدارکات مهمون باشی دیگه عوض تشکر ...

دقیقا خدا خیرت بده،حالا اگر اهل تیکه انداختن و بد جنسی نباشه خوبه،اما یجوریه همش در حال تیکه و کنایه س

دقیقا خدا خیرت بده،حالا اگر اهل تیکه انداختن و بد جنسی نباشه خوبه،اما یجوریه همش در حال تیکه و کنایه ...

مگه نمیگی نماز میخونه؟

اگه به خدا اعتقاد داشته باشه که نباید با شما اینجوری رفتار کنه

چند ساله ازدواج کردین؟

بله نماز روزه،

اما رفتارای بدش رو هم داره

تازه این هم ک میگم تیکه میندازه،خیلی اهل نماز و واجبات و مستحبات و تحصیل کرده هم مثلا هس

الان باز ی عده نریزن بگن،داره وجهه مذهبی رو بد جلوه میده و فلان

خودمم مذهبیم اما اعتقادم در کنار واجبات این ک دلی نرنجونم و کسی ازم ناراحت نشه 

با خواهرشوهرت رابطت چطوره؟ من بودم زنگش ميزدم كجان و كي ميان 

رسمی هستیم،

بهش گفتم زنگ بزنم گفت ن نمیخواد

میدونم زنگ بزنم لج میکنه

مگه نمیگی نماز میخونه؟ اگه به خدا اعتقاد داشته باشه که نباید با شما اینجوری رفتار کنه چند ساله ازد ...

چند ماه خونه دارم،واسه همین گفتم میخواد بیاد ببینه چی دارم،چون روز جهاز زیاد نتونس تیکه بندازه

نمیدونم بهش بگم من غذا میزارم،زنگ بزن بیاد،یا نمیخواد؟

نمیدونم بهش بگم من غذا میزارم،زنگ بزن بیاد،یا نمیخواد؟

نه ديگه وقتي گفته نمياد باز زنگ بزني ميخواد بد باهات صحبت كنه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
نه ديگه وقتي گفته نمياد باز زنگ بزني ميخواد بد باهات صحبت كنه

الان با شوهرم چطور برخورد کنم سر سنگین؟و حالت قهر و ناراحت

یا بخاطر اون بد جنس باهاش بد عُنقی نکنم و مثل رفتار معمولم داشته باشم ک بحثمون بشه

چند ماه خونه دارم،واسه همین گفتم میخواد بیاد ببینه چی دارم،چون روز جهاز زیاد نتونس تیکه بندازه

فقط چند ماهه که ازدواج کردین؟

ببین دوست من هر جور با شوهرت رفتار کنی همون جور عادت میکنه

پس وقتی حرف نامربوط میزنه جلوش وایسا

نمیگم قهر کن 

اما سر سنگین باش کار خودتو بکن 

هر چیزی متعادلش خوبه 

حتی خوبی

بهش محبت کن اما به اندازه 

اونقدر غرق محبتش نکن که خودشو گم کنه

حالام به نظر من دیگه بهش زنگ نزن که غذا بذارم خواهرت بیاد و ....

خودش گفت نمیاد دیگه