2777
2789
عنوان

درد پریودی

73 بازدید | 17 پست

دارم اقدام میکنم.این ماه قرص و امپول داشتم و طبق حرفای دکتر همه چیز اوکیه اما الان که هنوز چهار روز مونده به موعد پریودیم.درد بدی دارم.یعنی این ماه هم باردار نیستم؟؟😭😭😭😭😭

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

من ک باردار بودم دردم از همیشه بیشتر بود در حدی ک نوار گذاشتم لکه هم دیدم گفتم خوب دیگه پریود شدم ولی دیگه چیزی ندیدم درد کماکان سر جاش بود با همون شدت بعد دیگه بیبی شدم حامله بودم

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک باردار بودم دردم از همیشه بیشتر بود در حدی ک نوار گذاشتم لکه هم دیدم گفتم خوب دیگه پریود شدم ول ...

من از الان ناامیدم.واسم دعا کن

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
میخوام بدونم کسی بوده این درد و داشته باشه اما حامله باشه

من خیلی افتضاح دل درد و کمر درد داشتم ولی حامله بودم شما هم اگه حامله باشی بری دکتر بهت شیاف میده و میگه استراحت کنی

خدایا شکرت 

من خیلی افتضاح دل درد و کمر درد داشتم ولی حامله بودم شما هم اگه حامله باشی بری دکتر بهت شیاف میده و ...

شیاف چه تاثیری داره؟فقط مسکنه؟؟؟؟

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
آره من روز قبل و روز موعدم درد پری زیادی داشتم هر لحظه انتظار داشتم که بیاد ولی فرداش بی بی زدم مثبت ...

من امروز دیگه پد گذاشتم از صبحی تا الان ۱۰ بار رفتم سرویس.با اینکه سر کارم ولی یه لحطه ذهنمو نمیتونم ازش بردارم.فقط اشک تو چشمامه و منتطرم یکی بگه بالا چشمت ابروه بشینم گریه کنم

منم بالاخره مادر شدم🤰💃