2777
2789
عنوان

دخترم

124 بازدید | 18 پست

دخترم سرفه خیلی شدید میکنه طوری که اخرش میاره بالا چیکار کنم زادیتن هم میدم کاری نمیکنه  الان میخواستیم بریم بادو بارونه دیروز تا حالا نمیشه رفت دکتر

الهم العجل الولیک الفرج.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم چتد وقت بود اینجوری شده بود.بردم دکتر گفتم بالا میاره هیچی نداد شربت سرفه داد و گفت ویروسیه باید دوره شو طی کنه فقط مواظب غذاهایی که بهش میدی باش.سوپ و غذاهای آبکی بده بهش

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
شربت گیاهی ایورابراسرفه خوبه.من همیشه ب دخترام میدم وقتی سرفه میکنن.

اول محرم سرفه میکرد فقط بردمش دکترگفت حساسیت شدید داره زادیتن داد.ازدیشب تبش خوب شد اسهال شدید داره بدنش قرمز شده خیلی ناراحتم برا دخترم طفل معصوم هرموقعه میخوابه دهنش رو هم نیست همیش سرفه تا اینکه بالا بیاره انگار یه چیزی تو گلوشه

الهم العجل الولیک الفرج.
پسر منم چتد وقت بود اینجوری شده بود.بردم دکتر گفتم بالا میاره هیچی نداد شربت سرفه داد و گفت ویروسیه ...

غذاشو هم ندادم بهش ترسیدم بدتر بشه تازه رفته تو هشت ماه.ازبین میره بخواد اینجور ادامه بده

الهم العجل الولیک الفرج.
شربت گیاهی ایورابراسرفه خوبه.من همیشه ب دخترام میدم وقتی سرفه میکنن.

یه دکتر بردمش بهداری میخواست ایورا بنویسه گفتم زادیتن مصرف میکنه بعد گفت همون بدش کافیه

الهم العجل الولیک الفرج.
ممکنه حساسیت بچیزی داشته باشه 

اره یه ماه پیش بردمش دکتر گفت الرژی شدید داره.بوتند اصلا نباید بفهمه.متاسفانه نمیشه جلوش گرفت اخه هرجا بخوای بری عطره 

الهم العجل الولیک الفرج.
غذاشو هم ندادم بهش ترسیدم بدتر بشه تازه رفته تو هشت ماه.ازبین میره بخواد اینجور ادامه بده

ای جانم کوچولوئه که.به نظرم نگاهه باد و بارون نکن پاشو ببرش دکتر.آژانس بگیر

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
ای جانم کوچولوئه که.به نظرم نگاهه باد و بارون نکن پاشو ببرش دکتر.آژانس بگیر

نمیشه با این وضعیت دکتر هم نیست حتما.همسرم مرخصی گرفته که دخترمونو ببریم که اینجور شد الان هم خوابیده یکساعت دیگه بره.مجبور ظهر برم دیشب هم ماشین خراب بود وای چرا اینطور شد یه دفعه همسرمم شیفته امروز

الهم العجل الولیک الفرج.
اره یه ماه پیش بردمش دکتر گفت الرژی شدید داره.بوتند اصلا نباید بفهمه.متاسفانه نمیشه جلوش گرفت اخه هر ...

اره میدونم اما نگران نباش پسر منم همین جور بود اما الان ک دوسال و نیم شده حساسیتش خیلی کم شده

اره میدونم اما نگران نباش پسر منم همین جور بود اما الان ک دوسال و نیم شده حساسیتش خیلی کم شده

تاکی ادامه داره یعنی.بچه شما از چند ماهگی اینطور شدن؟وسرفهاش چطور بود

الهم العجل الولیک الفرج.