2777
2789
عنوان

بارداری

151 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من 5 هفته و سه روز هستم رفتم دکتر شهاب الدینی واسم بتا نوشت بردم نشون دادم گفت خوبه سونو نوشته واسه 40 روز دیگه من اون موقع میشم سه ماه اخه مگه میشه قبلش اصلا نرم سونو واسه شنیدن صدای قلب

سونو رو تو هفته 8 انجام بدی خوبه صدا قلبشم شنیده میشه البته خیلیا از هفته 7 میشنون

به نظرت سرش شلوغ بوده تاریخ اشتباه زده ؟ یا اگه همون سه ماهه مشکلی نداره صبر کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا همون موقع خوبه بدون هیچ نگرانی صدای قلب رو میشتوی اخه بعضی ها ۷ یا ۶ میرن ولی ممکنه صدا قلب شنیده نشه و نگرانی پیش بیاد 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
به نظرت سرش شلوغ بوده تاریخ اشتباه زده ؟ یا اگه همون سه ماهه مشکلی نداره صبر کنم

آخه تو 12 هفته شما یه سونو ان تی داری.

آزمایش غربالگری داری ک نباید وقتش بگذره

به نظرم ازش سوال کن دوباره

یه سونو تو 8 هفته انجام بده

سونوی بعدیت 1 ماه بعد باشه ک ان تی رو انجام بدی

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
اتفاقا همون موقع خوبه بدون هیچ نگرانی صدای قلب رو میشتوی اخه بعضی ها ۷ یا ۶ میرن ولی ممکنه صدا قلب ش ...

یعنی اشتباه نکرده من تو سه ماه باید برم اولین سونو؟