2777
2789
عنوان

چش شد یهو

185 بازدید | 16 پست

دخترم ۱۸ ماهشه. بیدار شد یهو با گریه دست میزد به پوشکش میگفت باز باز . فکر کردم عرق سوز شده .بازش کردم دیدم نه .باباش هم بیدار شد گفت چیه بابایی؟ دخترمم با گریه گفت بابا . باباش گفت جانم ؟! 

دخترم گفت بیا .بعد دست اشاره کرد که باباش بغلش کنه . ولی نزاشت پوشکش کنم گریه کرد تا خواستم ببندمش. شورت پاش کردم یه زیر انداز بیمارستانی انداختم زیرش یکم تو بغل باباش خودشو لوس کرد گرفت خوابید . از ساعت ۵ هم که اینجوری شده و خوابش برد جیش نکرده دیگه... پوشکش هم از دیشب یدونه جیش کرده بود توش. نکنه از فردا شب موقع خواب دیگه پوشک نزاره ببندم بهش... البته اگه جیش نکنه اشکال نداره ولی بخواد جیش کنه چیکار کنم پ 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه زیادی گرم نیست؟ سوخته پاش دیگه

نه میگم که. چک کردم اصلا نسوخته. منم اول فک کردم سوخته  دیدم نه خبری نیست تعجب کردم‌که‌چرا میگه باز دفعه اول بود که میخواست پوشکشو باز کنم

عزیزم من تجربه ندارم نمیدونم ولی فک نکنم شاید اون شب اذیت شده یا یه چیزی تو پوشکش بوده که اذیتش کرده

به اگه نذاشت پوشکش کنی به باباش بگو باهاش حرف بزنه احتمالا به حرفش گوش میکنه

خوب سنش خوبه دیگه اگر نخواست دیگه پوشکش نکن ولی فکر نکنم شاید از چیزی اذیت بوده

تنها چیزی که‌میتونست اذیتش کرده باشه این بود که عرق سوز شده باشه که نشده بود 😐 اگه خودش به این‌نتیجه رسیده که پوشکش نمیخواد مساله نیست پوشکش نمیکنم مشکل اینجاست که میترسم پوشک نزاره بکنم شب تا صبح هم بخواد هی جیش کنه 

عزیزم من تجربه ندارم نمیدونم ولی فک نکنم شاید اون شب اذیت شده یا یه چیزی تو پوشکش بوده که اذیتش کرده ...

اره حرف باباش خوب گوش میده خیلی باباییه.😄 مثلا با اینکه داشت گریه میکرد نزاشت من بغلش کنم دست اشاره کرد باباش بغلش کنه .باباش هم گفت بابایی سرتو بزار رو شونم لالا کن. زود گوش داد خوابید😂

تنها چیزی که‌میتونست اذیتش کرده باشه این بود که عرق سوز شده باشه که نشده بود 😐 اگه خودش به این‌نتیج ...

نه بابا نترس

منم وقتی از پوشک گرفتم فقط یه مشکل داشتم بچم تو خودش دستشویی نمی کرد و چند بار بیدار میشد که بره دستشویی و منم اذیت میشدم نصف شبی 

اما دخترا زرنگترن اگر خودش آماده بود بگیرش 

خدایا شکرت 
نه بابا نترس منم وقتی از پوشک گرفتم فقط یه مشکل داشتم بچم تو خودش دستشویی نمی کرد و چند بار بیدار م ...

خدا کنه اینجوری باشه . خودش پاشه هم خوبه من راضیم با اینکه حاملم مشکلی ندارم .اون پاشه بره دستشویی منم پا میشم . فقط تو‌خودش جیش نکنه که هم من وسواس دارم‌هم باباش 

خدا کنه اینجوری باشه . خودش پاشه هم خوبه من راضیم با اینکه حاملم مشکلی ندارم .اون پاشه بره دستشویی م ...

عزیزم از پوشک گرفتن یه پروسه خیلی سختیه شما الان با شرایطتت سخته میشه بگیری هر رب ساعت باید تو دستشویی باشی که این خودش برای شما خوب نیس و خیلی طول میکشه 

دوما میدونی نمی تونی مواظب خونه باشی بلاخره جات نجس میشه من ۸ ماه با دمپایی تو خونه راه میرفتم در صورتی که خودم و شوهرم نماز می خونیم وخیلی برامون مهم بود ولی نمی شد که بچه رو اذیت کنیم بلاخره عادت میکنید 

خدایا شکرت 
عزیزم از پوشک گرفتن یه پروسه خیلی سختیه شما الان با شرایطتت سخته میشه بگیری هر رب ساعت باید تو دستشو ...

وای خدا کنه این یه موردش هم مثل بقیه کارهاش باشه و اذیت نداشته باشه. خیلی دختر باهوشیه. غذا خوردنش خوابیدنش همه چیش خوبه اصلا لج بازی نمیکنه اذیت نمکینه  خودش بیشتر کارهاشو انجام میده. مثلا لباساشو که از رو بند جمع میکنم جوراباشو میدونه کدوم لنگ با کدومه جفت میکنه .کفششو میدونه کدوم طبقه جا کفشی باید بزاره . غذاشو میدونه باید یا رو صندلی غذا بخوره یا زیر انداز زیرش باشه ‌. خوابش هم که میدونه یا تو تخت خودش یا فقط رو بالشت خودش حتما باید بخوابه . اینارو من اصلا یادش ندادم فقط با توجه کردن یاد گرفته. هر وقت هم پی پی میکنه تو پوشک بدو میره جلو دستشویی وای میسته صدام میکنه اسممو میگه بعد میگه بیا دستشو میزاره رو پوشکش که یعنی پی پی کردم‌ ببر بشور . اگه از پوشک افتادنش مثل بقیه کارهاش باشه من حاضرم دیگه پوشکش نکنم