2777
2789
عنوان

دلدرد نوزاد

170 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شربت گل گریپ رو هر چند ساعت یک بار مجاز هست که به نوزاد بدیم؟؟؟  بچه من 25روزشه دیشب ساعت 3بهش دادم الان هم خییییییییلی گریه میکنه و جیغ میکشه دلدرده، میخواستم ببینم الان میشه دوباره بهش بدم؟؟؟؟؟ 

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن‌بچه رو بردار شکمشو ماساژ بده بهتر میشه 

اگه شیر خودتو میخوره سعی کن غذاها و مواد غذایی که نفخ دارن نخوری

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
روغن‌بچه رو بردار شکمشو ماساژ بده بهتر میشه  اگه شیر خودتو میخوره سعی کن غذاها و مواد غذایی که ...

ممنون عزیزم،  میدونم از شیر خودمه چون آرومه تا شیر میخوره دلدرش شروع میشه و گریه میکنه یه عالم عرق نعنا و نبات داغ خوردم اما بی تاثیر😟😟

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

در شیر خواران ۶- ۱ ماهه یک قاشق مرباخوری . در شیر خواران ۱۲- ۶ ماهه دو قاشق مرباخوری . این مقادیر ممکن است درحین یا بعد از هر نوبت غذا تا ۶ مرتبه د ر۲۴ ساعت تکرار شود . درصورت باقیماندن علائم گوارشی توصیه میشود با پزشک معالج مشورت گردد.

در کودکـانی که به اسانس های گیاهی حساسیت دارندمصرف گل گریپ توصیه نمی  شود.

1- گل گریپ به ندرت ممکن  است سبب ایجاد آلرژی شود. چنانچه مشکلات تنفسی، خارش گلو، دانه های پوستی و یا خارش پوست ایجاد شد از ادامه مصرف آن خودداری کرده و به پزشک مربوطه مراجعه کنید.
2- بعداز بازشدن درب شیشه حداکثر تا یکماه مصرف گردد.
3- دردرجه حرارت کمتراز  ۲۵ درجه سانیتگراد نگهداری شود

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
فكر كنم تو بروشور نوشته ٩ بار در روز مجازه يا شش بار بخونيد دقيق يادم نيس

وای واقعا ممنونم ازتون اصلا از بروشور یادم نبود از ی طرفم میترسیدم بهش بدم اما الان بهش دادم دیگه، خدا کنه بخوابه از دیشب نخوابیدم😢😢

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
در شیر خواران ۶- ۱ ماهه یک قاشق مرباخوری . در شیر خواران ۱۲- ۶ ماهه دو قاشق مرباخوری . این مقادیر مم ...

یعنی ممکنه باعث حساسیت بشه، اخه پسرم از یه هفته پیش صورتش جوش های ریز قرمز پر شده هی میره و دوباره پر میشه، الان که این پست رو خوندم یادم افتاد، امکان داره از شربت باشه؟؟  دکتر هم نبردمش. میگن از شیرته و نیاز ب دکتر نیست

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
یعنی ممکنه باعث حساسیت بشه، اخه پسرم از یه هفته پیش صورتش جوش های ریز قرمز پر شده هی میره و دوباره پ ...

والا نمیدونم احتمالش هست.از کی بهش شربتو میدی؟؟

کار حرف کسی نداشته باش ببر دکتر

خیالت راحت میشه