tahaazad مدیر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 685 عنوان خونه | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 17 پست بچه ها یکی از دوستام صاحب خانه گفته فردا باید خونه و تخلیه کنید هرجا رفتن خونه گیرشون نیامده دعا یا ذکری چیزی بلدین ک مشکلش حل بشه خیلی اعصابش خورده 😂😂😂 1397/08/15 | 04:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پيشوووووولی عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 منم چند ساله دارم میخونم . اما انگار خدا نمیخواد به من بده 😢😢😢😢😢 نميخواد نه حتما حكمتي توش عزيزمنا اميد نباش من هميشه همراه اذان صبح اره ته دلم ميخوندم و بغض داشتم،خلوص نيت مهمه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22036 نميخواد نه حتما حكمتي توش عزيزم نا اميد نباش من هميشه همراه اذان صبح اره ته دلم ميخوندم و بغض داشتم ... منم همه ی اینا رو داشتم و دارم . خلوص نیت ، بغض ، استیصال کامل و فقط از خدا خواستن .اما خوب ادم یه جایی دلش میگیره دیگه...دلش میخواد نگاهش کنن با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
پيشوووووولی عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 منم همه ی اینا رو داشتم و دارم . خلوص نیت ، بغض ، استیصال کامل و فقط از خدا خواستن . اما خوب ادم یه ... سفالينه جان تو دلت خيلي پاك من ميشناسمت،خدا بزرگ عزيزم مطمئن باش نگاهت ميكنه🙏 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏