2789
عنوان

شوهر سیگاری

336 بازدید | 23 پست

امروز فهمیدم با اینهمه مخالفت من شوهرم هرروز سیگار میکشه سرکار واقعا نمیدونم چکارکنم چجوری کاری کنم نکشه خواهش میکنم التماس میکنم راهنماییم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😔😔😔هركاري كني بازم ميكشه 

كوفتشون بشه الهي

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

کاش شوهر منم فقط بیرون و سر کار سیگار میکشید .حداقل فقط خودش آسیب میدید و منو پسرم رو‌اذیت نمیکرد

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

واي ي جوري التماس ميكني انگار چي شده!

خودش بايد بخاد

بهش بگو دهنش بو ميده گاهي هم اشاره كن چقد دندوناش زرد و زشت شده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
هم قلیون میکشه هم سیگار 

اه قليون خيلي بي كلاس هست! علاوه بر زيانش ك بيشتر از سيگار هم هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

منم متنفرم از اینکه همسرم سیگار میکشه...

ابدا جلو من نمیکشه و هیچ وقت هم راجع بهش حرف نزده...

من یه زمان خیلی باهاش حرف میزدم که مجابش کنم نکشه و اونم فقط سرشو مینداخت پایین و سکوت...

ولی باز میکشه به این نتیجه رسیدم تا خودش نخواد کاری از دست من برنمیاد...

فقط باید خودشون بخوان تا ترک کنن

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷