2777
2789

سلام، من 24روزه از زایمان طبیعی میگدره زایمان اولم هست، تا چند روز پیش بخیه هام خیلی خوب بود و نخ هاش همه افتاده اما الان یه جوش خیلی بزرگ مثل گوشت اضافه به اندازه یه نخود زده که خیلی میخاره و درد میکنه، یکی از بخیه هامم یه کوچولو باز شده و چرک های سفید میده میخواستم ببینم کسی تجربه همچین چیزی رو داشته ؟درمانی واسش سراغ ندارین؟؟ اگه برم دکتر دوباره باید بدوزن؟؟؟ 

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قرص انتی بیوتیک مصرف نکردین؟

چرا دکترم سه بسته کپسول نوشت و همه رو خوردم مرتب هم با بتادین میشستم و سشوار خشک میکردم اما نمیدونم چرا اینطور شد

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
من یه هفته بعد زایمان کل بخیه هام عفونت کرد باز شد رفتم ۵روز شستشو دادن دوباره بخیه کردن اما به نظرم ...

وای خدایا چه بد

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
من یه هفته بعد زایمان کل بخیه هام عفونت کرد باز شد رفتم ۵روز شستشو دادن دوباره بخیه کردن اما به نظرم ...

وااااای چقد بد، منم از همین میترسم برم دکتر و لازم باشه دوباره بخیه کنم اما همش باز نشده فقط یکیش یه کوچولو باز شده

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
وااااای چقد بد، منم از همین میترسم برم دکتر و لازم باشه دوباره بخیه کنم اما همش باز نشده فقط یکیش یه ...

نه برا شما دیگه جوش خورده شاید لازم باشه بازم انتی بیوتیک بگیرین برا یکی نمیدوزن برا من که کلش باز شده بود کلی رفتم واومدم والتماس کردم تادوباره بخیه کردن چقدر درد کشیدم

وااااای چقد بد، منم از همین میترسم برم دکتر و لازم باشه دوباره بخیه کنم اما همش باز نشده فقط یکیش یه ...

مال منم یکمش باز شده بود خیلی کوچولو ولی عفونت نداشت دکتر گفتش نمیخواد بخیه بزنم ولی همون تیکه کوچولو گوشت اضاف اورده

عزیزم برو دکتر برات امپول چرک خشک میزنه و پماد میده درست میشه.عفونت کرده

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
چرا دکترم سه بسته کپسول نوشت و همه رو خوردم مرتب هم با بتادین میشستم و سشوار خشک میکردم اما نمیدونم ...

نگران نشو

هر روز حمام کن حالا سرتو میخای‌نشور سرما میخوری اون ناحیه رو کاملا با شامپو فیروز بشور

بیا بیرون خوب خشکش کن

بعد از دور روشو سشوار بگیر 

بعدش کا لباس پوشیدی با شال ببنندش باعث میشه اویزون نشه شکمت و عرق نکنه

مرتب دراز بکش لباستو بزن بالا هوا بخوره بهش

اگه تونستی عنبر نسا با اسفند هم دود بده دودشو بگیر نزدیک اون ناحیه

خدایا،مرا آن ده که آن به

[QUOTE=73712505]مال منم یکمش باز شده بود خیلی کوچولو ولی عفونت نداشت دکتر گفتش نمیخواد بخیه بزنم ولی همون تیکه کوچول ...[/QUOTEخوبه،منم امیدوارم نیاز ب بخیه دوباره نباشه

بچه هام همه دنیامن😍😍😍