2777
2789
عنوان

شوهرم ...😢😢😢

357 بازدید | 18 پست

واای بچه ها دیگ خسته شدم .با کاراش باعث شده یک درصدم دوسش نداشته باشم .الان شش ساله باهمیم هیچ پیشرفتی نکرده .خیلی جاها کوتا اومدم و صبر کردم ولی میبینم هیچ کاری نمیکنه .اولش رفت مغازه باز کرد شش سال پیش 20 تومن داشتیم ب باد داد .بعدش ی مدت رفت پیش دوستاش کارگری...بعدش باز رفت سربازی ک دوسال با بچه کوچیک سخت گذشت بهم .الانم اقا چهار ماه بیکاره سربازیش تموم شده ..عین خیالشم نیس در عوض چسبیده ب باشگاه .الانم اعصابم خورد شده خواهر شوهرم ازدواج کرده پنج ماهه خونشو جدا کرده شوهرش بیکار بود ب سرعت رفت دنبال کار الان برگشتن از سرشب کلاس میزاره برام ماشین خریدن .کلی پیشرفت وپس انداز .حالا من هر چی صبر میکنم هیچی نمیشه .چقدر دلم گرفته ...چیکار کنم باهش .با خودم میگم جدا شم راحت میشم 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

باهاش صحبت کن بگو خیلی تا الان سختی کشیدیم دبگه بسه 

بیفت تو فکر کار و....

من خسته شدم از این وضعیت به فکر بچمون باش 

خودت میتونی برو دنبال کار به غیرتش بر بخوره

یا خرفشو بنداز ببین چی میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش صحبت کن بگو خیلی تا الان سختی کشیدیم دبگه بسه  بیفت تو فکر کار و.... من خسته شدم از این ...

میگم بهش عزیزم میگه همیشه غر میزنی ...میگم مثل اینک جداشم برم کار کنم بیشتر پیشرفت میکنم میگه لازم نکرده . .پیدا میکنم میگم کی دیگه .حالا خواهر جانش شوهرش پنج ماه شده خونشو جدا کرده بیا ببین چ پیشرفت کرده ای بابا چ شانسی داشتم 

وای مث من😔

همه دوستاش یعنی همشون سر کارن واینقدر ب فکر زندگیشون حالا این .دختر خواهرش کوچیک بود ما عروسی کردیم حالا اون ازدواج کرده وکلی پیشرفت ما موندیم ی ماشین نمیتونه بگیره که جلو اقوامم که همشون وضعاشون خوبه دوست دارم بمیرم از خجالت 

همه دوستاش یعنی همشون سر کارن واینقدر ب فکر زندگیشون حالا این .دختر خواهرش کوچیک بود ما عروسی کردیم ...

😞باید بسوزیم و بسازیم.باز من یکم شرایطم بهتره ولی هیچ پیشرفتی نداریم تو زندگی.بعضی وقتا ارزو مرگ میکنم ولی،دلم بحال بچهام میسوزه حا

همه دوستاش یعنی همشون سر کارن واینقدر ب فکر زندگیشون حالا این .دختر خواهرش کوچیک بود ما عروسی کردیم ...

درامد كلا ندارين؟

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃
میگم بهش عزیزم میگه همیشه غر میزنی ...میگم مثل اینک جداشم برم کار کنم بیشتر پیشرفت میکنم میگه لازم ن ...

عزیزم ببخشیدا ولی چرا همه چیز رو گردن شانس میندازی 

شوهرت کار نداشته سربازی نرفته بوده خونه و ماشین نداشته 

خدایی به چه امیدی زنش شدی 

حالا بایه بچه میخوای جدا شی فکر بچت نیستی 

این فکر هارو باید قبلا میکردی 

به قول قدیمیا خودکرده را تدبیر نیست 

حداقل الان به خاطر بچت یه خورده صبر کن که بعدا باز غصه این روزا رو نخوری 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
خب از كجا ميخورين؟درامد دارين؟

هی خواهر وسایلام جمه همه تو خونه مامانمم .رفتم یه تیکه طلامو فروختم اگ چیزی لازم دارم برا خودم و بچم میگیرم حالا میبینم بعضی وقتا همون کارت وهم برمیداره همچین دلم میگیر ه سه چهار تا از دوستامو ب دوستای شوهرم معرفی کردم همشون کارمندن شوهراشون حالا همونا ک خودم عروسشون کردم واسم کلاس میزارن با خودم میگم من ک ادم حسودی نبودم چون میتونستم اینکاروو نکنم چرا خودم همچی کسی گیرم افتاد