2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با معلمش در میون بزار .بزار عواقب تکلیف ننوشتنش رو تو مدرسه ببینه .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
اهان یعنی معلم تنبیهش کنه

بله دقیقا شما با معلمش در میون بزار تا ایشون خودش تنبیهش کنه .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
خودمم همین راه جل به نظرم رسید.البته چند باری هم تنبهش کردم ولی تاثیر نداشت

بچه ها خیلی از معلم حرف شنوی دارند .من پسرم وقتی تنبلی میکنه دفترش رو جمع میکنم میگم خانم معلم فردا که مشق هات رو میبینه خودش ازت توضیح میخواد به یه ربع نکشیده التماسم میکنه که دفتر رو بهش بدم میشینه مینویسه .بهتره شما هم همین روش رو انجام بدید .اگر تکلیف ننوشت بهش بگو خودت فردا واسه معلمت توضیح بده چرا ننوشتی بعد واسه معلمش پیام بده و هماهنگ کن خود معلم میدونه چطور باهاش رفتار کنه که دیگه تکرار نکنه 

بچه ها خیلی از معلم حرف شنوی دارند .من پسرم وقتی تنبلی میکنه دفترش رو جمع میکنم میگم خانم معلم فردا ...

اهوم من خیلی رو درسش حساسم.ولی معلمش سخت گیر نیس.تا حالا خودم از معلم خاستم برای ننوشتن تکالیفش دعواش کنه.ولی باجدیت اینکارو نمیکنه و دخترم حساب نمیبره.گاهی پدرش تنبیه میکنه ولی تا دو روز مینویسه بعد دوباره بی خیال میشه

اهوم من خیلی رو درسش حساسم.ولی معلمش سخت گیر نیس.تا حالا خودم از معلم خاستم برای ننوشتن تکالیفش دعوا ...

باز هم به معلمش تاکید کنید که تنبیهی واسش در نظر بگیره .اگر دیدی ترتیب اثر نداد خودتون با جدیت یکی از اولویتهای مورد علاقش رو حذف کن مثلا بگو اگر تکلیفت رو انجام دادی که میتونی برنامهوی مورد علاقت رو ببینی اگر انجام ندادی اون برنامه رو حذف کنید اصلا دلتون نسوزه و با گریه و التماسش نرم نشید وقتی یک تنبیهی واسش در نظر میگیری و میگی هر طور که شده انجامش بده تا بدونه حرف شما الکی نیست .اینجوری از شما هم حساب میبره 

سلام بچه ها من خیلی  با این مشکل مواجه بودم. در واقع پدرم در اومده بود. بچم هم خیلی اذیت میشد. یکی از دوستان یه ویدیو بهم معرفی کرد که کلا همه چیزو توش توضیح داده که چی کار کنی بچه خودش درسش رو بخونه و هی نخوای بکن نکن و ...بکنی. تازه بعد از تهیه فیلم هم مدرسش شماره تلفن گذاشته، تمام سوالای منو جواب داد. یک ماهی از ش مشاوره رایگان گرفتم .قبلا فقط یه جلسه مشاوره رفتم، 45 دقیقه، شد 89000 تومن شد .اصلا هم جواب نگرفتم. الان بچم دقیقا سر یه ساعت تکلیفش رو شروع میکنه و خیالم راحته. خدا خیر مدرسش بده.لینک ویدیو رو براتون میذارم.... اسم ویدیوش هست خداحافظی با کابوس مشق شب

http://dornasharifi.com/product/goodbye-to-the-nightmare-homework/