2777
2789
عنوان

جفت خلفیlowlyng

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 82 پست
عزیزم ربطی ب خلفی بودن نداره. جفت دو نوعه یا خلفی یا قدامی.  احتمالا جفتتون کمی پایین بوده. من ...

نوشته ک خلفی و پایین 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا کار سنگینی نمیکردم و بیشتر اوقات هم درحال استراحتم 

من اوایل بارداری خونمونو جابجا کردیم و رفتم اموزش رانندگی فک کنم برا این بود

اما الان فقط اشپزی و ظرف شستن مابقی دراز کش تشیف دارم

خدایا شکرت...
منم نمیدونستم و بعدش هم ک فهمیدم ی بار خونریزی زیاد کردم ک بلافاصله بعد نزدیکی قطع شد  دخترم 1 ...

عزیزم در صورتی که خونریزی یا لکه بینی باشه‌.شیاف میدن.

منم پسرم ۱۲ سالشه.خیلی کمک حالم بود.مثلا جارو میکشید.....

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
من اوایل بارداری خونمونو جابجا کردیم و رفتم اموزش رانندگی فک کنم برا این بود اما الان فقط اشپزی و ظ ...

منم همش درحال استراحتم اما خوب یکم کارخونه رو ک باید انجام بدم 

خب دیگه بخاطر پایین بودنه جفته. خلفی نوعه جفتته. ربطی ب استراحت نداره.

یعنی همبنجور پایین میمونه ؟

نوشته ک خلفی و پایین 

پس عزیزم به خاطر همون گفته استراحت کن.چون پایین بوده.به احتمال زیاد با استراحت‌میره بالا.ولی اگه احیانا نرفت.هیچ مشکلی نیست.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
عزیزم در صورتی که خونریزی یا لکه بینی باشه‌.شیاف میدن. منم پسرم ۱۲ سالشه.خیلی کمک حالم بود.مثلا جار ...

خدا حفظش کنه برات دخترمنم خبلی کمکم میکنه 

عزیزم خوش بحال نی نیت که همچین داداش حامی داره

قربونت عزیزم😙😙😙

پس عزیزم به خاطر همون گفته استراحت کن.چون پایین بوده.به احتمال زیاد با استراحت‌میره بالا.ولی اگه احی ...

مرسی عزیزدلم خیلی نگران بودم حرفاتون آرومم کرد 😘😘

خدا حفظش کنه برات دخترمنم خبلی کمکم میکنه 

قربونت عزیزم😙😙عزیزم خدا نگه دارش باشه.