2777
2789
عنوان

جفت خلفیlowlyng

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 82 پست
بخاطر لولاینگ بودن هست منم خلفی بود و لولاینگ همش دراز کش هستم دیگه خسته شدم

خطری تهدید نمیکنه جنین و خیلی نگرانم استرسم زیاده 

همش نگرانم نتونم بارداریم به آخر برسونم 😢😢

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی زایمان کردید؟

نه عزیزم.زایمان دومم بود.سزارین بودم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
منم۱۶ هفته هستم برعکس شما پسر دارم دخمل میخام

انشالله هرچی ک دوست داری باشه و صحبح سالم دنیا بیاد

نه عزیزم‌چه خطری.این استرست بدتره

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بمن شیاف پروژسترون ۴۰۰داده شبی یکی بزارم گف ۱۷ هفته تو سونو انومالی ببینم جفت چطوره وضعیتش

نه ب من هیچی نداد خونریزی داری مگه ؟؟

خونریزی اینا نداشتید ؟یعنی استراحت کنم ؟

نه.فقط ماه اول چند روز لکه بینی داشتم.ماه های آخرم انقباض داشتم.الهی شکر زایمانم سر موقع بود.

نه.فقط ماه اول چند روز لکه بینی داشتم.ماه های آخرم انقباض داشتم.الهی شکر زایمانم سر موقع بود.

منم ماه اول بعد نزدیکی خونریزی داشتم تو8هفته اینا

منم دومم ووسزارینی 

فقط تو ماه هشت یه سونو باید انجام بدی برای چسبندگی جفت