2777
2789
عنوان

یائسگی

546 بازدید | 9 پست

من یه سه ماه پیش آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۲.۹۶ بود و الان نزدیک دو هفته هست عقب انداختم ممکنه ک یائسگی زود رس گرفته باشم چون چند ماه پیش هم یکی دو باری عقب انداختم و الان خیلی نگرانم 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

واسه شما نزدیک سه بوده 

یعنی خیلی خوب بوده 

نه یائسه نشدی .ازمایش هورمونی بده 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اما دقیق نمیدونم نزدیک یک بود یا سه اما فک میکنم اندازش این بود ولی حدس میزنم نزدیک یک بود .  منم تو اقدامم هر کاری میکنم  که یه قدم جلو بیفتم باز یه مشکلی برام پیش میاد . 

اما دقیق نمیدونم نزدیک یک بود یا سه اما فک میکنم اندازش این بود ولی حدس میزنم نزدیک یک بود .  منم تو اقدامم هر کاری میکنم  که یه قدم جلو بیفتم باز یه مشکلی برام پیش میاد . 

یائسگی یا دوران زادبس دورانی از زندگی زنان می‌باشد که در آن باروری و قاعدگی تمام شده و فرد دیگر قادر به فرزندآوری نیست. یائسگی معمولا در یک میانگین سنی خاص رخ می‌دهد و با ایجاد علائمی در فرد، باعث به وجود آمدن مشکلاتی می‌شود. این علائم شامل مسائل جسمانی و روانی است که اگر فرد با پزشک خود مشورت کرده، نکات خاصی را رعایت کند و به سلامت شخصی خود توجه کند، می‌تواند با آرامش از این دوره زندگی رد شود. بنابراین در ادامه مطلب به بررسی این دوران و راه‌های جلوگیری از آن خواهیم پرداخت. همچنین مشاوره جنسی در این زمینه نیز می‌تواند به شما کمک کننده باشد.

منبع :  یائسگی | علائم و راه های جلوگیری از یائسگی

متخصص زنان و زایمان در تهران

با کلیک روی لینک بالا لیست پزشکان متخصص زنان و زایمان همراه با آدرس و خدماتی که ارائه می دهند را مشاهده می کنید

برای دیدن لیست بهترین متخصصین مراقبت های دوران یائسگی لینک زیر را ببینید

متخصصین مراقبت های دوران یائسگی در تهران