2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسکن خوردم خودمم میدونم چارم قرص ریلایف هست ولی بخورم کلا بی حال میشم تا یه روز الانم خیلی خیلی عصبی و بداخلاق شدم تحمل کسیو ندارم درمان خانگیی چیزی بلدین بمن کمک کنه ممنونتونم

جای تاریک باش 

نور به چشمت نخورع چشاتو با چشمبند  ببند

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اصلا چشام تار شدن میخواستم زنگ بزنم به داروخانه نمیدیدم شمارشو

خو چشان ضعیفه بخاطر اونم سرت درد میکنه 

مرغارو خاموش کن پرده هارو بکش همه جارو تاریک کن یه جای تاریک و بی سر و صدا دراز بکش 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
مسکن خوردم خودمم میدونم چارم قرص ریلایف هست ولی بخورم کلا بی حال میشم تا یه روز الانم خیلی خیلی عصبی ...

اقاشق آبلیمو رو باکمی نمک و۱فنجان آب مخلوط کن کم کم بخور عالیه 

منم میگرن دارم دوش آب گرم هم کمک میکنه زیردوش بیحرکت ۱۰ دقیقه وایسا سرت زیردوش باشه کمک میکنه به بهبود

دکتر رفتی؟ من رفتم گفت درآستانه میگرنی شدنم.بعد ی توصیه هایی کرد. گرسنگی نکش. تو آفتاب راه نرو. استرس نداشته باش با کسی بحث نکن حرص نخور. من گاهی یهو از همین سردردا میشم.جای تاریک و بی صدا یکی دوساعت بخوابم خوب میشم ولی حتما باید مسکن بخورم ژلوفن میخورم نمیدونم چقد ضرر داره ولی بی مسکن وقتی درد باشه اصلا خوب نمیشه. بوی گلاب و سیب تغذیه مناسب میوه سبزی بدون فست فود خیلی خوبه. کمتر میکنه شروع سردردهارو. 

تا الان دراز بودم بهتر نشدم😟😟😟 اره ضعیفه چشم عینک دارم

برو دکتر شاید عینکتو عوض کرد آبجی منم میگرن داره 

وقتی درد میگیره همه جارو تاریک میکنه چشاشو  می بنده دراز میکشه خوب میشه 

حالا برعکس دخترمم هی نق میزنه هی میاد سوال میپرسه میخوام جدی جدی خفش کنم 

نور وصدارو کمتر کن 

پیاز خام وترشی اصلا نخور 

ادویه کمتربخور

موز وخرما زبادبخور اینا باعث میشه سردرد نگیری درطول ماه