2777
2789
عنوان

۴ماهگی دخترم

95 بازدید | 6 پست

تو۴ماهگی وزنش ۷۲۰۰بود

نسبت به ماهای قبل خیلی کم وزن گرفت 

تقریبااز۳ماهگی ازپشت روبه شکم برمیگرده

صداهاش بیشترشبیه غرغرشده وآه کشیدن

خیلی کم شیرمیخوره خیلی بازیگوش شده

بچهای شماچطورین؟؟؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

نه بچه من تنبل خان هنوز وارونه نمیفته نگران نباش وزنش خوبه همه بچه ها اینجورین زیر شیر می خوان با آدم حرف بزنن صداهای مختلف در میارن تا تارهای صوتیشون تقویت بشه اینا چیزی نیس دل درد و رفلاکس و بگو که من توش گیر کردم دعام کن 

ماشالا دخترت خوبه وزنش.دختر من نزدیک 7 کیلو بود.

دختر منم تقریبا از 3 ماهگی به شکم برمیگرده و تازگی یاد گرفته خودش دستش رو از زیر شکم ازاد میکنه موقع برگشتن.از خودش صدا در میاره.از صدای جیغش خوشش میاد.3 ماه و بیست روز بود دندون دراورد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بچه من تنبل خان هنوز وارونه نمیفته نگران نباش وزنش خوبه همه بچه ها اینجورین زیر شیر می خوان با آد ...

من فقط باآروغ گرفتنش راحت شدم یعنی بعدهربارشیرخوردن آروغشومیگیرم داروهم فقط پدی لاکت میخوره خداروشکرازدوماهگی راحت شدم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

منم دخترم 4ماهش تموم شد امروز رفتم واکسنش وزدم .صدای شبیه غرغرش کم شدن خواب شبش بی حوصلگی بخاطره دندونشه.نه اینکه ازالان دندون دربیاره .ازالان لثه هاش عین ویبره میمونه ممکنه 3ماه طول بکشه تا دندون بیرون بزنه.کم شیرخوردنش بخاطره اینکه مکاش قوی شده تو تایم زودتری سیرمیشه.کم وزن اضافه کردنش هم ازاین به بعد ماهانه 250تا 500گرم وزن اضافه میکنه طبیعیه 

من پیش دکتر شاهین نریمان بردم اینارو بهم گفت 

برای دندونش هم هرچی بیشتر دردبکشه و دیرتر دربیاد بهتره نشون دهنده فک جوش بودن وجنس خوب بودن دندونشه

من فقط باآروغ گرفتنش راحت شدم یعنی بعدهربارشیرخوردن آروغشومیگیرم داروهم فقط پدی لاکت میخوره خداروشکر ...

منم آروغشو می‌گیرم اما آخرش زور میزنه و ترش میکنه آخه هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک 

مهمترین موضوع تو این سن شستن روزانه 4بار دست و صورتشه و نزاری هرچیزی رو دهنش بزاره .چون سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه خیلی راحت ویروس واردن بدنشون میشه .پستونک دختر من افتاد زمین مادرم هواسش نبود گذاشت دهن دخترم 10روز تب بدون سرماخوردگی داشت .دکتر گفت یا دستش الوده بوده یا پستونکش انقدر بچه اذیت شد با تب 

جمع های بیشتر از 7نفر سعی کن زیاد نبری وقتی هم میری بیشتر بغل خودت باشه یا شوهرت .از 4ماهگی به بعد مادر وپدرش ومیشناسه ولی  تو جمع های شلوغ قاطی میکنه احساس نا امنی میکنه ممکنه تا چندروز بیتاب بشه 

روزی یک ساعت جلوی تلویزیون بزار کارتون ببینه 

تا میتونی باهاش صحبت کن دایره لغاتش گسترده میشه 

بچه ها تو این سن بیشتر از چیزیکه فکرشو بکنی زیرک وباهوشن