2777
2789
عنوان

حرکت جنین

215 بازدید | 13 پست

سلام خانما

من هفته دوازده بارداری هستم تا چند روز پیش هرموقع میخوابیدم یچیزی سمت رحمم تکون میخورد

فکر میکردم حرکت جنینه.  بنظرتون میتونه باشه؟ الان چند روزه حس نمیکنم نگران شدم

بنظرتون مشکلیه؟ کسی تجربه داره منو راهنمایی کنه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم گاهی وقتا احساس میکنی ولی حرکاتش خیلی کوچیکه نیاز به دقت خیلی زیاد داره...ولی اره حرکت نینیه😉نگران نباش...گاهی وقتا یه شیطونی میکنن گاهی وقتا نه خوابن انگار یا حال شیطونی ندارن...نگران نباش☺

⚡یک عدد بی برق...⚡
بارداری اول تا قبل 20 هعته حس نمیکنی بارداری دوم 17 هفته بع بللا اونا حرکت رودهاته نه جنین 

یعنی مشکلی نیست؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
توهم زدی خیالاتی شدی. حرکت جنین نیس. خیلی زرنگ باشه از هفته ۱۵ ۱۶ حرکت میکنه

ادم حامله میشه کلی فکر و خیال میکنه

جنین با جنین فرق داره...بعضیاشون یکی مثل من از هفته ۱۲ شروع شد من از دکترم پرسیدم گفت نینیه ولی هنوز اونقدر قدرت نداره که بخواد جوری شیطونی کنه که کامل متوجه شی...ولی اره اونم یه موجودیه که زندس و حرکت میکنه اما چون هنوز خیلی کوچیکه حرکاتش نیاز به دقت زیادی داره

⚡یک عدد بی برق...⚡
جینین با جنین فرق داره...بعضیاشون یکی مثل من از هفته ۱۲ شروع شد من از دکترم پرسیدم گفت نینیه ولی هنو ...

خب مثلا چند روز خبری از اون تکونا نباشه جای نگرانی نیست؟ 

خب مثلا چند روز خبری از اون تکونا نباشه جای نگرانی نیست؟ 

نه برای منم مثل شما بود...یه روز در هفته یه چیزی احساس میکردم بعد دیگه احساس نمیییکررردم تااااااا چند روز بعد...از ۱۸ هفته به بعدقشنگ احساسش‌میکنی😍

⚡یک عدد بی برق...⚡
نه برای منم مثل شما بود...یه روز در هفته یه چیزی احساس میکردم بعد دیگه احساس نمیییکررردم تااااااا چن ...

ممنونم عزیزم منو از نگرانی درآوردی

فدات نگران هیچی نباش و کلی لذت ببر ازین دوران☺

خیلی دلم میخاد لذت ببرم ولی نمیدونم چرا همش نگرانم