2777
2789

چگونه میشود!

و چه درسهای اضافه ای را باید خواند

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکاری میخوای انسانی بخونی روانی میشی از بس حفظی داره

برای کسی میپرسم ازخودم پرسید نمیدونستم.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

من رشتم گرافیک رایانه بود به انسانی تغییر دادم 

پیش دانشگاهی انسانی خوندم 

هر درسی تو پیش هس داره دیگه 

فلسفه و ادبیات و عربی و زبان و ...

تیکر تولد عشقمه😘دوست جونا میشه واسه خوشبختبمون یه صلوات مهمونم کنیدد😃❤
من رشتم گرافیک رایانه بود به انسانی تغییر دادم  پیش دانشگاهی انسانی خوندم  هر درسی تو پی ...

گرافیک رایانه فنی حرفه ای؟

پس کسیکه دیپلم گرافیک داره برای پیش باید کتابای انسانی بخونه؟

میشه بیشترتوضیح بدین ممنون میشم👌

سلام

من چیکارکنم؟خیلی گیرم خداییش

کسی تونست راهنماییم کنه دعاش میکنم

من دیپلم کاردانش دارم میخوام دیپلم تجربی بگیرم چیکارکنم؟ بنظرتون فایده داره؟ میگن رشته های پیراپزشکی خوبه؟بنظرتون تو رشته های کاردانش برم ادامه بدم بهتره یا برم دوباره دیپلم بگیرم اونم تجربی؟

خیلی ب درس علاقه دارم اما نتونستم رشته تجربی یا انسانی برم چون نمیذاشتن درس بخونم

الان من چیکارکنم

هردرسیو بخوام مطمئنم میتونم اگه تلاش کنم بخونم فقط میترسم چون همش میگم اینایی ک سه سال تجربی خوندن خیلی جلوترن راحت ترکنکورمیدن

اونوقت منه بیچاره ...همش استرس دارم

خیلیا گفتن نخون فایده نداره نمیشه

ولی میدونم اگه نخونم عقده میشه تودلم

بنظرتون کدوم راهو برم؟دیپلم چ رشته ای روبگیرمو بخونم؟

مطمئنم اگه ازاول تجربی یا انسانی میخوندم صددرصدموف؟فق میشدم چون علاقه زیاد داشتم نکه الان سه سال گذشته...خیلی غصه میخورم واقعا

هررشته ای خوب باشه حاضرم ادامه بدم

سلام من چیکارکنم؟خیلی گیرم خداییش کسی تونست راهنماییم کنه دعاش میکنم من دیپلم کاردانش دارم میخوام ...

سلام عزیزم منم دقیقا الان شرایط شما رو دارم منم ۱۴ ستلگی ازدواج کردم وبنا به شرایط خیاطی خوندم والان که ۴ سال میگزره ازگرفتن دیپلمم خییییلی ناراحتم ودوست دارم تو رشته ادبیات ادامه بدم میخواستم بدونم شما چیکار کردین ؟ادامه دادین؟وچون این رشته های کار ودانش پیشدانشگاهی نداره ومن هم نخوندم میشه رفت یه رشته دیگه یا نه خوشحال میشم درخواستم رو قبول کنید

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
شما خودت انسانی بودی ؟؟؟خیلی سخته ؟؟؟

عزیز اگه به حفظی علاقه داری اصلا سخت نیس من خودم انسانی بودم خیلیم علاقه داشتم

خوشگلا اگر تو نی نی سایت از من خطایی دیدید...شما خطای دید دارید وگرنه من خیلی گلم🤣😁

انسانی اگ ذهنت خوبه بیاا متنای وحشتناکی رو باید به خاطر بسپاری مخصوصا تاریخ ادبیان فنونو  

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: